keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kiira Korpi out of Euros

Bummer! Kiira ei pääse osallistumaan EM-kisoihin akillesjännevamman vuoksi. Hän on stll:n tiedotteen mukaan ollut pois jäältä jo 2,5 viikkoa ja sitä ennen varmaan myös joulutauolla. Kiira ei pysty vielä edes menemään jäälle. Melko huolestuttavaa MM-kisojakin ajatellen on näin pitkä harjoitustauko, jonka päättymisestä ei siis vielä ole varmuutta. Harmillista on myös se, että Kiiralla olisi ollut mahdollisuus uransa parhaimpaan sijoitukseen EM-kisoissa. Joka tapauksessa ensi vuonna Suomella on todennäköisesti vain yksi edustuspaikka EM-kisoihin.

Kiira Korpi, Finland's only medal hope, is out of the European Championships due to achilles inflammation. She hasn't been able to practice on ice for 2,5 weeks and although the injury is getting better it is not sure when she can skate again. Right now she is concentrating on off ice training. This is very sad because I believe she could have had a very good placement. I hope her leg will get better and that she can skate at Worlds.

photo from here


6 kommenttia:

 1. Harmin paikka! Toivottavasti Kiira kuntoutuu hyvissä ajoin ennen MM-kisoja.

  VastaaPoista
 2. Loukkaantumisia tulee aina ja ne pitää ottaa rakentavasti. Akillesjännetulehdus kun voi jäädä vaivaamaan pitkäksikin aikaa, joten ei Kiiran kannata ottaa mitään riskejä. Ei MM-kisojenkin väliinjättäminen olisi niin suuri juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset akillesjännetulehdukset ovat ilmeisesti pitkäaikaisia ja voivat uusiutua herkästikin. Voi olla että hän siis joutuu jättämään kisoja väliin jatkossakin...

   Poista
 3. Hyvin mahdollista. Toivottavasti kuitenkin palaa vielä tasolleen jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 4. Hänen tilalleenhan tulee Alisa Mikonsaari. Mitä mieltä olet hänestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikonsaarella on vielä paljon kehitettävää osa-aluepuolella. En usko hänen nousevan esim. kymmenen parhaan joukkoon tänä vuonna EM-kisoissa.

   Poista