lauantai 14. kesäkuuta 2014

World Championships to Finland!!!!!!

Jippiii, vihdoin ja viimein MM-kisat tulevat Suomeen! Kisat järjestetään 29.3.-2.4.2017 Helsingissä ja mukana ovat todennäköisesti kaikki kovat nimet, sillä seuraavana vuonna pidetään Olympialaiset!

I'm very happy that the World Championships will be in Finland 2017! The dates are already set: 3/29 -4/3/2017. 10 kommenttia:

 1. Mahtavaa, tätä on odotettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Yrittääköhän Kiira muuten jatkaa näihin kisoihin? Varmaan tuleva kausi kertoo miten jalka kestää.

   Poista
 2. Samaa mietin minäkin. Toivottavasti Kiira jatkaa kotikisoihin asti, jos vaan jalka kestää! Olisi ihanaa nähdä Kiira vielä mukana.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa että saatiin kisat Helsinkiin!!! En uskaltanut tätä odottaa kun niin monta kertaa ollaan jouduttu pettymään. Nuo päivämäärät ovat muuten vasta alustavat, mitään ei ole lyöty lukkoon vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihmettelinkin että päivätkin on jo valittu! :D Toivottavasti tulee paljon katsojia, Em-kisoissa oli aika väljää muissa kuin naisten kisassa.

   Poista
 4. Olin todella iloinen, nyt mullakin on varaa lähteä katsomaan! (Koska tälläisellä köyhällä opiskelijalla ei ole varaa lähteä ulkomaille. Vaikka hyvällä tuurilla on valmistunut jo silloin.) Kaikin puolin loistavaa~!

  VastaaPoista
 5. Tuosta kuvasta tuli mieleen, että tänään Yuzuru vahvisti osallistuvansa Finlandia Trophyyn! Mahtavaa saada tämä olympiavoittaja JÄLLEEN Suomeen!! Mielenkiintoista nähdä mitä muita nimiä kilpailuun osallistuu. Kotimaisista uskoisin Saarisen, Efimenkon ja Turkkilan kilpailevan, miehistä varmaan samat nimet mitä viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, hieno uutinen! Toivottavasti Javier tulee hänen mukanaan :)

   Poista
  2. Javier osallistuu Japan Openiin eli ei FT:tä tänä vuonna

   Poista
  3. Harmi :( Toivottavasti kuitenkin jotain muita kovia nimiä saapuu Yuzurun lisäksi.

   Poista