torstai 24. tammikuuta 2013

EC: Men's sp

Mahtava taisto siitä tuli! Fernandez, Amodio ja Joubert kaikki räjäyttivät pankin! En tiedä mitä sanoisin, olen niin huojentunut ja iloinen. Kumpa he pysyisivät kolmen joukossa vapaaohjelmassakin niin siinä olisi varsinainen dream podium minulle. Ihanaa nähdä että Fernandezin kisahermot pitivät, Joubert on vaikeuksien jälkeen huippukunnossa ja Amodio onnistuu myöskin, hän näyttää aina niin vakavasti suhtautuvan tähän lajiin. Plushenkon selkävaivan huomasi, hän ei ole iskussa, mutta tuli kuitenkin kisoihin koskaa rakastaa tätä lajia ja kilpailemista. Vapaaohjelmassa häntä ei kuitenkaan nähdä, Plushenko ilmoitti jättävänsä kisan kesken.

Voisin katsoa tätä replayllä vaikka kuinka monta kertaa <3
I could watch this on replay all day! <3There is a dream podium in the making (at least for me). It's great to see Fernandez skating with confidence and not having a melt down, Joubert back in his old form after a difficult season and Amodio there too, he is such an emotional skater. Plushenko was a shadow of his peak days, clearly the back injury is bothering him. But he came to Zagreb because he loves this sport and competing. He will withdraw from the free skate.

Scores: http://www.isuresults.com/results/ec2013/ec2013_Men_SP_Scores.pdf

2 kommenttia:

 1. Ihan samanlaiset fiilikset täällä, erityisesti Brianin onnistuminen oli niiiin upeaa! Peukut pystyyn, että vapaaohjelmassa saamme nähdä yhtä mahtavia suorituksia. Ja minullekin sopisi hyvin sama mitalikolmikko, tosin toivoisin Vernerin joskus myös onnistuvan, mutta nyt on niin kaukana kärjestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen jo luovuttanut Vernerin kanssa. Mikä siinä on, että hänen kisansa menevät aina poskelleen?!? Tuskin hän itsekään tietää syytä ja löytää ratkaisua ennen kuin lopettaa uransa.

   Brianin luistelu ja hänen lopputuuletus oli niin ihana, toivottavasti mitali tulee vaikka Brezina kärkkyykin kannoilla. :)
   Ja vielä täytyy mainita Amodion 4sal, niin helpon näköinen ja upea!

   Poista