sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Updates

Parin viikon päästä kisailtavan Finlandia Trophyn osallistujalista koki kolauksen, kun ainakin itselleni suurin nimi, jonka ohjelmia jo odotin innolla, eli Yuzuru Hanyu perui osallistumisensa. Hanyulla on selkäongelmia ja hänen lääkärinsä eivät suositelleet kilpailemista. Myös Bobrova/Soloviev, jotka olivat jäätanssin osallistujalistan kuumimmat nimet, joutuvat perumaan osallistumisensa Solovievin jalkaleikkauksen vuoksi. Finlandia Trophyn nettisivujen osallistujalistalla heidän kaikkien nimet kuitenkin vielä on, joten ilmeisesti sitä ei päivitetä. Voikin olla että jotkin muutkin luistelijat ovat jo ehtineet perumaan osallistumisensa?

Oletteko nähneet muuten Evgeni Plushenkon uuden jääshown "Snow King" trailerin? Se on kyllä tosi makea ja shown on tarkoitus olla maailmanlaajuinen. Voi kunpa se tulisi Suomeenkin! Art on Ice ei ilmeisesti tänä talvena tule, nyyh. Harmillista, toivottavasti Art on Ice tulisi sentään seuraavana vuonna.

Eilen oli Ranskan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäinen jakso. Siinä kisailevat sekä Nathalie Pechalat ja Brian Joubert. Kun vertaan ohjelmaa suomalaiseen versioon, niin ranskalainen on kyllä paljon korkeatasoisempi. Joukossa ei ole keitään huumorimielellä mukaan otettuja ns. kankikaikkosia vaan kaikki osallistujat ovat tosi tasokkaita. Lisäksi tanssilajeina on muitakin kuin iänikuisia ballroom -tansseja. Sekä Brian että Nathalie esittivät upeat tanssit, eipä olisi uskonut että jo heti ensimmäisessä ohjelmassa he pystyvät noin hyviin suorituksiin. Molemmat saivat yhtä paljon pisteitä tuomareilta ja jakavat toisen sijan!

DALS5 Brian Joubert & Katrina Patchett day1 from La Maison de Joubert on Vimeo.

4 kommenttia:

 1. Wau, traileri on upea. Luistelijoita ei meinaa heti tunnistaa, kun ovat puvustettu niin hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ja joku leffaversio jääshowsta noiden efektien kera olisi kiva!

   Poista
 2. Tämä kommentti ei tällä kertaa liity tuohon postaukseesi (seuraan kyllä blogiasi aktiivisesti ja yleensä yritän aina jotain kommentoida:) vaan halusin kysyä sinulta ja muiltakin tämän viestini mahdollisesti huomaavilta olisiko kellään tallennettuna olympialaisten taitoluisteluosuutta? Tarkoitan sekä joukkukilpailua että myöhempiä yksinluistelu ja jäätanssiosuuksia? Itse nimittäin tallensin ne erikseen levylle, johon kuitenkin tuli jotain häikkää :( Olisin valtavan kiitollinen jos jollakulla olisi ne tallennettuna ja saisin kopioida itselleni (voisin maksaa pienen palkkion tästä myös!). On tosi harmi ettei olympiakomitea salli youtubeen videoita Sochista. Myöskään 4 vuoden takaisista Vancouverin kisoista ei löydy paljoakaan materiaalia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen Sothsi Areenan applikaatiolla pystyy vielä katsomaan kaikki kilpailusuoritukset. Varmasti myös tallennus tuolta on mahdollista kun vain asiaan hieman perehtyy ;)

   Poista