keskiviikko 23. tammikuuta 2013

EC: Ice Dance - Short Dance

Jäätanssin lyhyttanssi avasi EM-kisat Zagrebissa. Huoh, jälleen kerran joutui todistamaan outoa tuomarointia. Anna Cappellini ja Luca Lanotte luistelivat täydellisen lyhyttanssin, mutta yllätys yllätys tuomarit eivät olleet samaa mieltä. Annan ja Lucan komponenttipisteet olivat alemmat kuin Ilinyk/Katsalapovilla ja Bobrova/Solovievillä. Erityisesti en ymmärrä heidän tulkinta/interpretation- pisteitään, ne jos mitkä pitäisi olla vähintään yhtä korkeat kuin B/S:llä. tässä linkki pisteisiin.
Myös yleisö kuulosti pettyneiltä alhaisiin pisteisiin ja näkyihän se myös Annan ja Lucan kasvoilta. Kahden pisteen ero on jäätanssissa suuri. Tuomarit tekivät selväksi, että ainakaan komponenttien avulla he eivät tule nousemaan kirkaimmille mitaleille. Kun kävin ulkomaisilla foorumeilla moni sielläkin vaikutti pettyneiltä ja samalla selvisi mm. se, että tuomaripaneeliin ei kuulu ketään italialaista, sen sijaan kolme alunperin venäläistä sinne on mahtunut.


Ice Dance's short dance opened the European Championships in Zagreb. Once again there was some bizarre judging going on. In my opinion Anna Cappellini and Luca Lanotte were robbed! I don't understand why their PCS, especially the interpretation is so much lower than Ilinykh/Katsalapov and Bobrova/Soloviev have. Here are the judges details. Also the audience sounded disapointed when the scores were announced and I could see that on Anna's and Luca's face too. The two points gap is big in ice dance and I don't think they have any chance to get silver or win. Especially their low PCS proved what the judging panel think of them. There wasn't anyone from Italy in the panel, but three originally form Russia.


Anna & Luca. photo: Reuters


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti