maanantai 14. tammikuuta 2013

EC 2013: Ice dance preview

Jäätanssin mestaruussuosikit EM-kisoissa ovat ilman muutan Ranskan Nathalie Pechalat ja Fabian Bourzat. Heillä on vallan mainio lyhyttanssi, ranskalaisessa Can Can-hengessä, joka sopii heille kuin nappi silmään. Olen alkanut myös pitää heidään Rolling Stones-vapaaohjelmasta, he luistelevat sen hyvin sulavasti ja Pechalat on varsinainen mestari esiintymään ja "myymään" ohjelmia yleisölle ja tuomareille. Heillä on ollut hyvä alkukausi, joten mestaruuden uusiminen on varmasti heidän tavoitteena ja luulenpa sen toteutuvan helpostikin!

The winner favorites are of course the French pair Pechalat and Bourzat. They have a great short dance, channeling the French Can Can. It really suits them perfectly and I have also started to like them Rolling Stones themed free dance. The skate is very smoothly and Nathalie is a great performer, she always sells the program to the judges and audience, wheter she is a mummy, hippy or a can can dancer ;) They have had a good season so far so I have no doubt that they'll have a victory as their goal and I think tehy will reach it very easily.

Hopeasta voi sitten tulla tiukempi taisto. Venäjän Bobrova/Soloviev on tähän asti ollut se Euroopan kakkospari, mutta Italian Cappellini/Lanotte on alkanut kiriä heitä kiinni. Cappellini/Lanotte sijoittui GP-finaalissa venäläisten ohi, sillä Solovievillä oli epäonnea. C/L:n Carmen on myös aivan mahtava ohjelma ja nyt jos koskaan he voivat saada uransa ensimmäisen EM-mitalin.

It can be more tougher battle for the silver. So far the Russians Bobrova & Soloviev have managed to be the second best European couple but the Italias Cappellini & Lanotte have started to reach them. Their Carmen free dance is amazing and with the help of it I think they have a great chance to win their first Europan Championship medal, either silver or bronze.

Neljänsiksi sijoittunevat toinen venäläispari Ilianykh/Katsalapov, joilla on varsin "persoonallinen" vapaaohjelma. Mielestäni he eivät ole kehittyneet viime kaudesta juuri lainkaan ja B/S ovat vain vahvistaneet etumatkaa Venäjän ykkösparina. Vielä viime vuonna he mielestäni olivat lähes samalla tasolla, mutta nyt B/S näyttävät karanneen. Suomen edustajapari jää varmastikin lyhyttanssiin.

I think Ilinykh/Katsalapov will be fourth with their very strange free dance. I think they haven't progressed since last season and Bobrova & Soloviev have strenghtened their position as Russian's no 1. What comes to the Finnish ice dance pair, I think they won't make it through the free dance.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti