lauantai 12. tammikuuta 2013

EC 2013: Men's preview

Mitä on miesten puolella odotettavissa EM-kisoissa? Toivottavasti hyvä taistelu mitalisijoista, sillä ainekset siihen on kasassa.

What should we expect to see from the men at the European Championships? Here are some of my thoughts.

Meillä voi hyvinkin olla Espanjalainen euroopanmestari! Javier Fernandezista tihkuu kauden aikana vain vähän mitään tietoja, joten hänen kisakuntonsa on aina pienoinen arvoitus. Luulen, että hän tulee yrittämään vapaaohjelmassaan kolmea neloista, kuten GP-finaalissakin ja jos hänen kisahermonsa vain kestävät ehkä jopa ennakkosuosikin paineet, voi hän voittaa mestaruuden. 

We could soon have a Spanish European Champion. Javier Fernandez will probably try three quads in the free program, just like at the GP final and if he success he might be the winner. He is a bit of a front runner so hopefully it won't make him more nervous!

Plushenko tulee varmasti olemaan palkintopallilla. Hän on jatkuvasti jossain leikkauksessa, mutta silti toipuu aina entiselleen ja hyppiin neloishyppyjä kuin mikäkin kone!!! Ihme mies! Niinpä oletan että hän tänäkin vuonna tulee pistämään muut miehet koville, sillä hän varmasti haluaa pitää tuon EM-tittelin itsellään. Plushenkon suunnitelmissa on lyhytohjelman 4t+3t sekä kaksi neloista vapaaohjelmassa. Riittääkö se Fernandezin neloishypyille?

I'm quite certain we will see Plushenko on the podium. He is constantly having health issues but still manages to bounce back in a relatively short time and continues to do quads like nobody's business!! So, I will assume that he will challenge the rest of the guys this year also and maybe even win. Plushenko is planning to do a 4t+3t combo in the short program and two quads in free program. Will that be enough for Javier's quads?

Pronssista tulee myös tiukka taisto. Veikkaan siihen olevan mahdollisuudet mm. Amodiolla, Joubertilla ja Brezinalla. Amodiolla ja Joubertilla on molemmilla ollut melko huono alkukausi ja lisäksi molemmat esittävät kisoissa uudet ohjelmansa ensi kertaa; Amodiolla on uusi lyhytohjelma ja Joubertilla vapaaohjelma. Brezina puolestaan on aina kärkkynyt mitalisijoja, mutta ei ole vielä onnistunut saamaan yhtäkään. Brezina varmasti yrittää sitä nelois-salchowiaan ohjelmiensa aluksi; voin jo kuvitella kuinka hän liukuu siihen aivan hirvittävässä etukyyryasennossa, keskittyen  ja sitten se epäonnistuu! Nelois- salchowista on tullut Brezinalle varsinainen pakkomielle, joka on  kilpailuissa onnistunut vain harvoin. Miksei hän tekisi neloistulpppia sen sijaan, onhan se kuitenkin helpompi ja onnistunee todennäköisemmin?

It will be a tough battle for the bronze too. I predict that Amodio, Joubert and Brezina have chances for the medal. Both Amodio and Joubert have had a bit rough start for this season and they will also debut new programs; Amodio has a new short and Joubert has a new free. Brezina has always been close to medaling but hasn't succeeded. Will it happen this year? 

2 kommenttia:

  1. Toivoisin niin, että Javier voittaisi ja saataisiin uusi Euroopan mestari. Javier on niin symppis ja ihana esiintyjä.

    VastaaPoista