keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Singing Lambiel

Kyllä sain hieraista silmiäni eilen kun yhtäkkiä TV-kanavia selatessani ruutuun pelmahti Stéphane Lambiel. Ei siinä vielä mitään, mutta hän oli esiintymässä Suomen Urheilugaalassa, tarkemmin ottaen LAULAMASSA!
Olisi voinut hieman enemmän promota tätäkin esiintymistä, meinasi mennä tämä minulta nimittäin kokonaan ohi, vaikka seuraan luistelujuttuja päivittäin. Lambiel on täällä promoamassa Art on Ice-kiertuetta, pari päivää sitten hän oli Tukholmassa samoissa merkeissä. Olisipa ollut kiva törmätä häneen vaikka kaupungilla!

I was a little bit surprised when I was randomly surfing the TV channels yesterday and suddenly saw the face of Stéphane Lambiel on my TV screen. Not only that, but he was performing at our sports awards gala, more precisely he was SINGING! He was promoting the Art on Ice show which is next month in Helsinki.


Video hieman epävireisestä esityksestä :)

Here's the video of the performance:Gaalassa olivat mukana myös Laura & Kiira.

Laura and Kiira were there too!


Kiira. Photo: HBL/Lehtikuva

Laura & boyfriend. Photo: iltalehti

5 kommenttia:

 1. Lambiel oli todellakin Helsingissä, ja Urheilugaalaa edeltävässä lehdistötilaisuudessa hän kertoi jännittävänsä laulamista mijoonayleisön edessä kovasti. Hän sentään pysyi suurin piirtein nuotissa, mutta kumppani-artisti Larissa oli kyllä kauheaa kuultavaa. Olin ensin pettynyt kun esitystä ei näkynyt tv-lähetyksessä, mutta kuunneltuani sen ymmärrän hyvin.

  Mutta Lambiel on aikna yhtä sydämellinen ja karismaattinen, ja 9.2. olevasta show´sta tulee takuulla huippuhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sitä sitten näytettykään kokonaan TV:stä? Näin pikku pätkän tuota esitystä ja odottelin sen jälkeen että milloinkahan se näytettäisiin kokonaan. Sitten tajusin että gaala oli striimattu suorana netistä ja löysin tuon esityksen kokonaisena sieltä.

   Tuo Larissa oli Lambieliakin heikompi laulaja, miksei Lambiel olisi voinut duetoida jonkun suomalaisen kanssa? Jännitystä Lambielista ei juuri huomannut, hyvin osasi peittää sen :) jos gaalan järjestäjät olisivat olleet luovia, olisivat voineet hankkia vähän tekojäätä lavalle ja Lambiel siihen esiintymään kunnolla (kuten Plushenko euroviisuissa) ;)

   Poista
 2. I heard of Stéphane making a musical video, but had not the chance to see it. Thanks for posting, finally I had the chance to hear him sing! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You're welcome :) He sings better than his duet partner I think...

   Poista