sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Carolina Kostner: Italian Nationals

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi katsoa Kostnerin ohjelmat Italian mestaruuskisoista. Alla siis hänen vapaaohjelmansa. Katsoin ohjelman erityisesti sen takia, että olen laatimassa jälleen kisaveikkauksia EM-kisoja ajatellen ja Kostnerin kunto on ollut minulle pienoinen arvoitus. Vapaaohjelmassa pidän eristyisesti Kostnerin askelsarjasta, muuten en ainakaan tämän videon perusteella siitä liiemmin innostu. Ohjelma näyttää jotenkin tyhjältä? Ohjelmaan ei sisältynyt kolmois-kolmoisyhdistelmää, mutta piti sisällään mm. kolmois lutzin, flipin ja salchowin. Kostnerin pisteet ohjelmasta kohosivat todella korkeiksi, 143,56 ja hän sai mm. kuusi kymppiä esiintymisestä ja tulkinnasta.


Luulisin, että Kostner yrittää EM-kisoihin mennessä saada mukaan tuon kolmois-kolmoisyhdistelmän ja jos hän muuten pystyy luistelemaan puhtaasti, hän on varmasti voittaja. Vaikka Kiiran PCS-puoli on noussut erityisesti tämän vuoden aikana paljon, Kostner saa todennäköisesti yhä Kiiraa enemmän komponenttipisteitä. EM-kulta tulee mielestäni silti olemaan Kiiran ja Carolinan välinen kaksintaistelu, sillä Kostner ei välttämättä vielä ole aivan huippuvireessä, kun taas Kiira on päässyt kilpailukauteen jo hyvin mukaan.

I finally watched Kostner's programs from Italian Nationals. She did receive a very high score 143,56 although the free program didn't include a triple-triple combo. I have to admit I'm not a big fan of this new free program. To me, the highlight is the step sequence, the rest of the program seems rather empty. But maybe it is because of the video is filmed so far away. I am especially curious for Kostner because I think she will be the main challenger of Kiira Korpi at the European Championships.

5 kommenttia:

 1. EM-mitallitaisteluun tulee ottaa huomioon myös Venäjän Elitzaveta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elizaveta tulee olemaan todennäköisesti mitaleilla myös, mutta en usko kuitenkaan että hän voittaisi. Tämä kausi on ollut hänelle melko hankala ja hänen komponentti- pisteensä eivät yllä Kostnerin ja Korven tasolle. Tietysti jos Kostner ja Korpi kaatuilevat ohjelmissaan, niin on Lizallakin voittomahdollisuus.

   Poista
 2. Minunkin mielestäni varsinkin Carolinan ohjelman alku näytti jotenkin tyhjältä ja ilmeettömältä? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuukohan se siitä, että video on kuvattu aika kaukaa vai onko ohjelma oikeasti noin tyhjänoloinen? Ehkä se TV:stä näyttää sitten paremmalta. Ainakin tuomarit ilmeisesti pitivät.

   Poista
  2. Niin...Jotenkin se tuntui vain sirklaukselta..=D

   Poista