tiistai 11. maaliskuuta 2014

Something fun

Johnny Weir ja Tara Lipinski ovat päässeet Jenkeissä suursuosioon Sochin olympialaisten kommentoinnin myötä. Parin tavaramerkiksi on tullut yhteen matchaava pukeutuminen ja heitä on kuvattu selostamossa mitä erilaisimmissa muotiluomuksissa. Olympialaisten jälkeen tämä parivaljakko on ollut myös mm. Oscar-juhlissa ja täytyy todeta että nuo Johnnyn glitterpopot olivat kyllä aika makeat! Seth Meyersin Late Night ohjelmassa he puolestaan selostivat tavisten luisteluhetkeä yleisellä jäävuorolla. Aika hauska varsinkin tuo viimeinen luistelija!
Johnny Weir and Tara Lipinski have got a lot of attention after the Olympics. Their trademark is now the very extravagant outfits and I really like their style as well. After the Olympics they have been invited to Oscars and also Late Night with Seth Meyers. The idea of commentating random people skating on ice rink is quite amusing!
)

6 kommenttia:

 1. Hei! Asiasta ihan toiseen. Tiedätkö, mitkä maat ovat hakeneet vuoden 2017 MM-kisoja? Onkohan Suomi mukana? Seuraavaksi olisi varmasti Euroopan vuoro isännöidä kisoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi kai aikoo hakea kisoja niin kauan kunnes saamme ne, joten luulen että tänäkin vuonna hakemus lähtee. Toivottavasti vihdoin jo tärppäisi! Ja mitäköhän muuten sille Finlandia Trophy GP-kisaksi -projektille kuuluu?

   Poista
  2. Harmi ettei Suomessa ole aikoihin järjestetty edes junior GP-kilpailuja. Tosin en tiedä onko Suomi edes hakenut. Tallinnassa on viime vuosina järjestetty useammatkin junnu GPt. En usko että senioreiden GP-kisaa tullaan näkemään Suomessa tälläkään vuosikymmenellä, luulen että rahoitus on tässä yksi iso ongelma. Kilpailun järjestäminen on tosi kallista.

   Poista
  3. Harmi, tuo GP-kisan toteutuminen olisi nimittäin aivan upeaa. Varmaan osaltaan sen toteutumiseen tulee vaikuttamaan myös se miten hyvin luistelijamme tulevat menestymään arvokisoissa. Varmasti katsojia olisi paljon, jos kärkikamppailuissa olisi myös suomalaisia.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen parivaljakko tosiaan! Tällä viikolla on Jenkeissä puitu "suuren maailman tyyliin" Johnnyn avioeroa. Johnny vaikuttaa symppikseltä, harmi että media on nostanut niin suuren haloon! Mutta jenkeissä kaikki on mahdollista haha.

  Minäkin ajaudun edellisen kommentoijan tavoin asiasta kukkaruukkuun. Katsoin junioreiden MM-kisoja ja hieroin silmiä ihmetyksestä kun näin saksalaisluistelijoilla Suomen maajoukkueluistelijoiden viralliset edustustakit! Tiesin kyllä että Luhdalla on sopimus ruotsalaisten kanssa, mutta en tiennyt että sama firma tekee täysin identtisiä maajoukkuevaatteita eri maille (ainoastaan maajoukkuelogo erona)! Aika outoa minusta. Ruotsalaisilla on sentään ollut erilaiset, nykyään muistaakseni kokomustat asut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen Johnnyn puolella tässä kiistassa, niin paljon olen kaikkea epäilyttävää Victorista lukenut. Toivottavasti Johnny ei menetä tätä selostuspestiään tämän eroskandaalin takia.

   On kyllä hassua nuo Luhdan asut, tuleepahan Luhdalle halvaksi kun ei tarvitse vaatteisiin vaihtaa kuin lippu! :D

   Poista