lauantai 17. maaliskuuta 2012

MM-kisat: Pariluistelun kisaennakko

Pariluistelu on jäätanssin tapaan kahden huippuparin välinen taisto, tällä kertaa huiput tulevat Euroopasta. Saksan Savcenko/Szolkowy joutui jäämään EM-kisoista pois Aliona Savcenkon vamman takia, joten saa nähdä miten hyvin he ovat voineet harjoitella. Viimeisin kisakunto onkin parin osalta mysteeri, mutta he ovat raudanluja kaksikko, joka varmasti tähyää kultamitaliin.


Savcenko/Szolkowy

Venäjän Volosozhar/Trankov ovat saksalaisten ykköshaastajat, ehkäpä jo ennakkosuosikitkin. Varmasti hopemitali olisi heille pettymys. Molemmilla luistelijoilla on ollut pieniä vaivoja, Maxim Trankovilla mm. olkapäässään, mutta he ovat saaneet niihin hoitoja ja tällä hetkellä kaiken pitäisi olla kunnossa. Pari kertoi, että EM-kullan voittaminen ilman Savcenko/Szolkowyn osallistumista ei tuntunut yhtä hienolta, mutta MM-kisoissa tämä odotettu kohtaaminen vihdoin tapahtuu.Volosozhar/Trankov
Pronssimitali olisi mahdollinen mm. Venäjän toiselle parille Kawaguti/Smirnoville, jotka skippasivat EM-kisat myöskin vammojen takia. Heidän pitäisi olla nyt huippukunnossa ja he mielestäni taistelevat pronssista yhdessä Kiinan parin kanssa.

Kawaguti/Smirnov, photo from here


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti