perjantai 30. maaliskuuta 2012

Miesten lyhytohjelma

Kylläpä oli erikoinen lyhytohjelmakisa tämäkin! Niin monta ennakkosuosikkia sortui hermoiluun ja menetti mitalimahdollisuutensa, Kozuka, Gachinski, Abbott (sinänsä ei yllätys Challence Cupin perusteella), Verner ja Hanyuikin mokasi viimeisessä hypyssään. Harvassa oli puhtaat ohjelmat!

Kaksi suosikkiani tältä päivältä olivat Michal Brezina, jonka erityisesti valtava neloissalchow oli todella upea! Vihdoin se onnistui! Hän sai todella hyvät pisteet ja lähtee kisaan kakkosenan kolme pistettä johtavan Chanin jälkeen. Myös Brezinan ohjelma on mielestäni todella hyvä tuo esiin hänen notkeutensa ja taiteellisuutensa. Miehen huominen vapaaohjelma puolestaan on paljon heikompi koreografialtaan ja musiikiltaan.


Chan ei onnistunut puhtaasti tälläkään kertaa, mutta sai silti kauden parhaansa 89.41, sillä aikaisemmissa lyhytohjelmissaan hän on lähes aina kaatunut. Nytkin neloisyhdistelmä jäi tekemättä ja askelsarjassa ilmeni horjuntaa, mutta Chanin tapauksessa sillä ei ole merkitystä. Kulta onkin hänelle jo lähes varmaa. Hopeasta ja pronssista taistellaan huomenna Brezinan, Takahashin ja Joubertin välillä sekä ehkä Fernandezilla ja Amodiollakin on vielä mahdollisuus.

Niin ja sitten toiseen päivän suosikkiini, Brian Joubertiin. Kuinka ihanaa, että hän viimein sai puhtaan ohjelman ja vielä kotikisoissaan! Mikä helpotus ja riemu hänen kasvoiltaan loisti koko loppuohjelman läpi. Ohjelma valloitti koko yleisön ja jokainen joka on nähnyt Brianin luistelevan livenä, tietää miten koko areena syttyy kun hän on iskussa. Superkarismaattinen luistelija!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti