lauantai 31. maaliskuuta 2012

Parien vapaaohjelma

Kyllä niin harmittaa, miten lähellä oli Volosozharin ja Trankovin ensimmäinen maailmanmestaruus! Vain 0.11 pistettä, niin hyvin he saivat kirittyä saksalaisten etumatkaa upealla Black Swan-ohjelmallaan, joka on yksi parhaista pariluisteluohjelmista pitkää aikaan. Todellinen mestariteos. Mitaliseremoniassakin Robin Szolkowy kohautteli vielä hartioitaan kuin anteeksi pyydellen, että he voittivat (heh). Todellisuudessa hän varmaan ihmetteli vielä omaa muistikatkostaan, jonka vuoksi heidän viimeinen piruetti jäi tekemättä.

Kolmansiksi tulleiden japanilaisten Takahashi/Tran  ohjelma ei minua varsinaisesti vakuuttanut, mutta heidän riemunsa tulosten selvittyä oli valtava.

Parien mietteitä kisojen jälkeen:
http://www.goldenskate.com/2012/03/savchenko-and-szolkowy-capture-fourth-world-title/
2 kommenttia:

  1. Onko Tatiana Volosozhar ja Maxim Trankov pari luistelun ulkopuolella? Kiinnitin huomioita heidän halauksiin vapaaohjelman jälkeen, olivat hyvin keskittyneitä toisiinsa.

    VastaaPoista
  2. Tatiana on yhdessä Stanislav Morozovin kanssa, jonka kanssa hän luisteli ennen Maximia. Stanislav myös valmentaa Maximia ja Tatianaa ja näkyy mm. parin vierellä Kiss&Cry-tuoleilla. Myös Maxim seurustelee tahollaan. Täytyy kyllä myöntää, että olen itsekin kiinnittänyt huomiota kuinka hyvät ja kiinteät välit heillä on, mutta he eivät kuitenkaan siis seurustele (ainakaan vielä, hahaa)

    VastaaPoista