maanantai 2. syyskuuta 2013

Patrick Chan's new lp

Tässä on Patrick Chanin uusi vapaaohjelma. Veikkaan itse vahvasti Patrickia uudeksi olympiavoittajaksi. Tuomarit ovat hänen puolestaan aina liputtaneet ja myös tämä ohjelma on tehty tukemaan tuota kultamitalitavoitetta. Mielestäni ohjelmassa on onnistuttu hyvin ja se myös  näyttää todella vaikealta. Ohjelmassa on niin paljon siirtymiä ja koreografiaa, jotka Patrick jaksaa tehdä huolellisesti ja viimeistellysti, että täytyy ihan ihmetellä. Hypythän tässä sitten kylläkin kärsivät, mutta pelkästään niistä huomaa, että on vielä alkukausi ja Patrick ei ole vielä huippuvireessä. Kun Patrcik saa hyppynsä kuntoon niin epäilen, että häntä ei pysäytä kukaan olympiakullan metsästyksessä.

Here's Mr. Chan's new free program. I really belive that he will win gold in Sochi. The judges love him and this program is definitely made to win, too. It's super difficult. So many transitions which Patrcik executes carefully and beautifully. Of course his jumps suffer because of this, but I think he will fix them before the season really begins. 6 kommenttia:

 1. Hieno ohjelma mutta toivottavasti hypyt alkavat kulkemaan. Vaikka kuinka pidänkin Chanista niin toivon ettei hän voita olympiakultaa pelkästään muilla avuin kuin hypyillään.

  FT luistelijat on julkistettu! Venäjä tuo mielenkiintoisen miestrion, kaikki huippumiehensä Plushenkoa lukuunottamatta. Naisissa mukana mm. Tuktamysheva!

  VastaaPoista
 2. Voin jo kuvitella että olympiakisoista tulee varsinkin miesten osalta kiistanalaisia tuloksia, joista riittää draamaa pitkäksi aikaa :D

  FT:n osallistujalista oli minulle pienoinen pettymys, olisin toivonut lisää kovia nimiä. Vielä voi noistakin joku perua nimittäin.

  VastaaPoista
 3. Minulla on vain yksi suosikki olympiavoittajaksi, Daisuke Takahashi! Daisuke tanssii luistimilla ja osaa todella luistella musiikkiin. Mielestäni Patrick Chanilta puuttuu karisma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni minäkin näkisin Daisuken voittajana. Mutta hän ei ole viime vuosina saanut enää yhtä hyviä komponenttipisteitä kuin Patrick (en ymmärrä miksi) ja lisäksi hänen neloishypyt eivät ole enää kovin varmoja ja usein ne jäävät vajaiksi. Ja olen samaa mieltä että Chanilta puuttuu karisma, mutta ilmeisesti tuomareita se ei haittaa :D

   Poista
  2. Mielelläni minäkin näkisin Daisuken voittajana. Mutta hän ei ole viime vuosina saanut enää yhtä hyviä komponenttipisteitä kuin Patrick (en ymmärrä miksi) ja lisäksi hänen neloishypyt eivät ole enää kovin varmoja ja usein ne jäävät vajaiksi. Ja olen samaa mieltä että Chanilta puuttuu karisma, mutta ilmeisesti tuomareita se ei haittaa :D

   Poista
  3. Mielelläni minäkin näkisin Daisuken voittajana. Mutta hän ei ole viime vuosina saanut enää yhtä hyviä komponenttipisteitä kuin Patrick (en ymmärrä miksi) ja lisäksi hänen neloishypyt eivät ole enää kovin varmoja ja usein ne jäävät vajaiksi. Ja olen samaa mieltä että Chanilta puuttuu karisma, mutta ilmeisesti tuomareita se ei haittaa :D

   Poista