perjantai 27. syyskuuta 2013

Volosozhar/Trankov: new lp

Tämä Tatianan ja Maximin uusi vapaaohjelma on jotenkin hämmentävä. He ovat selvästi lähteneet hakemaan modernimpaa ja erilaisempaa ohjelmaa olympiakaudelle, mikä on kieltämättä rohkeaa. Kuitenkin en saa tästä ohjelmasta hirveästi mitään irti, en juonellisesti enkä taiteellisesti. Teknisesti he ovat kyllä hienoa katsottavaa, mutta koreografia vetää minut hiljaiseksi, kuten myös Maximin tupsukampaus...
Jos pari lopettaa Sochin jälkeen, niin suosikkini heidän ohjelmista tulee olemaan Black Swan. Siinä oli mielestäni hyvin yhdistetty klassista musiikkia ja modernimpaa tulkintaa. Tuomareilta Maximille ja Tatianalle irtosivat kuitenkin uudet maailmanennätyspisteet.

Here is V/T's new free program. It's very odd, I have to admit. Brave choice for an olympic season, but it's not their best, imo. It sort of leaves me cold, I don't know what to say. All the elements just seem so random and I have no idea what are they trying to tell with the program. Of course technically they are wonderful, but choreographically this leaves me speechless. And Maxim's hairdo and also leaves me speechless. 9 kommenttia:

 1. Sana outo on oikea ilmaisemaan heidän ohjelmaansa. En saanut siitä mtn otetta. Näytti siltä kuin Maxim olisi unohtanut esiintymisasunsa housut kotiin ja joutunut laittamaan keltaset farkut jalkaan. Kiva ponnari myös :D Voivoi, miks tällanen ohjelma olympiavuonna ja itse asiassa muutenkaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekan kerran kun katsoin tämän niin ajattelin, että ehkä tämä tokalla keralla aukeaa enemmän. Katsoin sitten vähän ajan päästä uudestaan ja vieläkin siitä jäi täysin tyhjä fiilis. En ymmärrä tätä ohjelmaa lainkaan :D D:

   Poista
 2. Erikoinen ohjelma. Ideanahan on (keltapöksyisen, poninhäntäisen) Jeesuksen ristiinnaulitseminen. Ajatella jos voittavat olympiakultaa ristiinaulittuaan ensin itsensä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun Maxim kasvattaisi kunnon Jeesus-parran noiden viiksien lisäksi, niin ohjelman esteettisestä puolesta tulisi vielä erikoisempi!
   Savchenko/Szolkowy on heidän ainoa haastaja olympikultataistossa ja saksalaisilla on useasti ollut hyvinkin persoonalliset ohjelmat. Onkohan tällä Jeesus-ohjelmalla jotenkin tarkoitus vastata tuohon saksalaisten tyyliin. Saa nähdä, pystyvätkö S/S vetämään enää tätä ohjelmaa erikoisemmaksi, vaikeaa se voi olla :D

   Poista
 3. Päivän sana: Jenni Saarinen! Aivan huikea ohjelma JGP:ssä eilen, siinä on potenttiaalia. Osaaminen jopa parempaa kuin Kiiralla. Esiintyminen varmasti paranee ajan myötä ja tytön kasvaessa mutta siinä suurin nimi näin taitoluistelun huolestuttavassa tilanteessa. Mitä mieltä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea ohjelma eilen Jenniltä! Vaikea uskoa, että hän on vasta 14-vuotias. Odotan innolla ensi vuotta, kun Jenni pääsee kilpailemaan naisten sarjaan.

   Poista
  2. Jenni on kyllä hyvin kypsänoloinen luistelija jo nyt ja ajanmyötä hänestä voi hiotua vaikka mitä! Lisäksi hänellä on tosi nopea rotaatio hypyissä. Kyllä Jennille voi ennustaa menestyksekästä tulevaisuutta ja toivottavasti nyt panostetaan enemmän siihen että loukkaantumisia ja rasitusvammoja ei enää tulisi suomalaisille naisluistelijoille.

   Poista
  3. Huikea tulevaisuus on kyllä taattu.jos neidillä motivaatio riittää, säästyy suuremmilta vammoilta ja kasvun aiheuttamalta epävarmuudelta! Vapaaohjelmassa harmittavia epäonnistumisia mutta kaikki kolmoishypyt löytyy:)

   Poista
  4. Tänä viikonloppuna on ollut niin paljon luistelukisoja ettei perässä tahdo pysyä. Jää tosi paljon videoita katsottavaksi ensi viikkoon, huh! :D

   Poista