tiistai 27. elokuuta 2013

Elena Radionova's new free program

Radionovan uusi vapaa ohjelma on kooste tangomusiikkia. Täytyy sanoa, että tämä ohjelma ei oikein iskenyt minuun. Elenan olemus on vaan vielä niin tyttömäinen, että hän ei mielestäni pysty pitämään esityksen intensiteettiä ja koreografiaa sillä tasolla, jolla kypsemmät luistelijat sen onnistuisivat tulkitsemaan. Ohjelma on mielestäni suunniteltu vähän vanhemmalle luistelijalle, nyt ainakin minun mielenkiintoni ehti jo herpaantumaan aika alussa, kun huomasi, että musiikki alkoi vain pauhata ja Elena ei ihan pystynyt nousemaan sen tasolle. Radionovan heiveröinen olemus myös kiinnitti huomioni ja ainakin osa hypyistä jäi melko mataliksi. Toivottavasti hän saa lisää voimaa tulevaisuudessa, jotta hän saa pidettyä hyppynsä. 

Radionova's new free program music is tango! But I don't really like this program. She still looks so young and sort of immature that I don't think she succeeds in interpreting this kind of music, yet. The program is very artistic and intense and maybe after a couple of years it would suit her better. But now, it just looks like the music is too powerful and complicated to her. She also looks so skinny, I hope she can maintain her jumps in the future because some of are quite low. 


2 kommenttia:

  1. Eikö Radionova ole ikänsä puolesta vielä liian nuori (syntynyt 1999) Sochiin? 15 taitaa olla ikärajana ellen väärin muista. Hän ei ollut Finlandia Trophyssa vaan Lipnitskaya, joka puolestaan ikänsä puolesta voisi päästä Sochiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sekoitin nyt Lipnitskayan ja Radionovan toisiinsa!!! Korjaan virheen! Jotenkin ihmettelenkin että miten Lipnitskayan piruetitkin ovat noin hidastuneet kun ne viime vuonna olivat niin hienoja :D

      Poista