sunnuntai 11. elokuuta 2013

Virtue & Moir: new short dance

Tessa Virtue ja Scott Moir esittivät eilen Kanadassa uuden lyhyttanssinsa ensimmäistä kertaa. Tässä ohjelmassa pidän erityisesti alun ja lopun jatsahtavista osuuksista. Tessa ja Scott luistelevat ihanan tanssillisesti ja sulavasti ja alkuosuuden askelsarja ilman otetta on mielestäni erityisen onnistunut tässä koreografiassa. Tuo keskivaiheen Finnstep-osuus kaipaa mielestäni vielä hiomista, se jotenkin näytti hieman sekavalta ja bongasin sieltä jopa pari virhettä. Voi vain kuvitella miten vaikeaa tuo Finnstep on muille pareille! Finnstep-osuus päättyy tosi vaikean näköiseen Tessan kallistukseen, joka on myös yksi tämän ohjelman suosikkikohdistani. Kaiken kaikkiaan tämä on mielestäni mukavan kepeä ohjelma, joka henkii vanhaa aikaa ja sopii heille siis oikein hyvin.

Here is Virtue & Moir's new short dance. I especially love the jazzy parts at the beginning and at the end. The first step sequence is amazing and fits so well with the music. I love how dance-y the whole choreo is, it really suits for both of them. Especially Scott's bendy neck impressed me :D One of the highlights is also the ending of the Finnstep, Tessa's back bend looks very difficult! The rest of the Finnstep looked like it still needs some work especially with the timing, I can only wonder how difficult that pattern is for the other dancers. All in all I really like this happy program and how it radiates the good old times, a bit of nostalgia. It suits them very well.


2 kommenttia:

 1. Pidän todella heidän uudesta lyhytohjelmastaan! Varsinkin ohjelman alku on aivan ihanan tanssillinen ja korostaa mahtavasti sitä, että he ovat maailman parhaita jääTANSSIJOITA tällä hetkellä! :) Finnstep -osuus ja loppu kaipaavat vielä hiomista, mutta mielestäni tosi hyvä debyytti ohjelmalle. Voi vaan kuvitella miten hyvältä se näyttää keväällä arvokisoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin Scottin tanssillisuus oikein loistaa tässä koreografiassa. Ei ole toista yhtä sulavaa miestanssijaa tällä hetkellä :D
   Oikeastaan on harmi että tuo Finnstep on pakko änkeä tuohon koreografiaan, ohjelma olisi melkein parempi ilman sitä.

   Poista