tiistai 6. elokuuta 2013

Virtue & Moir to Finlandia Trophy!

Tessan ja Scottin valmentajan Marina Zouevan mukaan pari suunnittelee kisamatkaa Finlandia Trophyyn, joka olisi siis heidän kauden ensimmäinen kilpailunsa. Asia paljastuu tässä Icenetworkin haastattelussa. Haastattelusta selviää myös muuta mielenkiintoista, kuten että he ovat kehittäneet viisi uutta nostoa ja muita uusia elementtejä ohjelmiinsa. Lyhyttanssi on heillä jazz-tyylinen, musiikkina on mm. Louis Armstrongia ja Ella Fitzgeraldia. Vapaatanssi keskittyy kertomaan tarinaa miehen ja naisen välisestä suhteesta ja kuinka se ajansaatossa muuttuu. Ohjelmat ovat olleet niin salaisia, että he ovat mm. peittäneet jäähallinsa ikkunoita verhoilla ja välillä harjoitelleet kuulokkeet päässä, jotta musiikki ei paljastuisi! Ja nyt siis me näemme tuon vapaatanssin ensimmäisinä maailmassa!!!!!!!

So, today I read on Icenetwork that Tessa and Scott should be opening their season at Finlandia Trophy!!! I'm super excited about this and really hope they will actually show up. I can't wait to see their new programs, especially the free dance which they will premier at Finlandia.  photo tumblr_ll942zT0za1qafrh6.gif

6 kommenttia:

 1. Ääääääääääää.......!!!!!!
  Varasin juurin äsken liput Finlandia Trophyyn. Juurikin siinä toivossa, että Tessa ja Scott tulisivat kilpailemaan. En voi uskoa, että tää on totta! Siis oikeesti mulle tuli ihan kyyneleet silmiin, kun kuulin tästä. Nizzan MM-kisojen gaalassa näin heidät ensimmäisen ja tähän mennessä ainoan kerran livenä, ja se oli jotain aivan taianomaista. Miten jaksankaan odottaa lokakuuhun saakka! Tiedätkö muuten, onko kilpailijoita mahdollisuutta tavata mitenkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, toivottavasti he nyt sitten kanssa tulevat eivätkä peru esim. jonkun vamman takia.
   Jos haluaa tavata ja nähdä kilpailijoita niin kannattaa esim. ilmoittautua vapaaehtoiseksi Finlandia Trophyyn. Lisäksi harjoitukset ovat tänä vuonna avoimia yleisölle, eli niitäkin voi mennä seuraamaan ;) Mutta olen nähnyt joka vuosi kilpalijoita ihan kävelemässä hallin käytävillä, esim. Tessan ja Scottinkin hengaamassa noin metrin päässä minusta. Olisin voinut ottaa yhteiskuvan, sanoa heille jotain tms., mutta JÄÄDYIN :D Eli kunhan vain pitää silmät auki hallilla, niin heitä siellä yleisön joukossa saattaa nähdä ;)

   Poista
 2. Aivan huippua nähdä Tessa ja Scott taas Suomessa!! Heidän luistelunsa on aivan taianomaista.. :) Ehdottomasti mun lemppariluistelijat ikinä. Oispa jo lokakuu, ei jaksais oottaa! :D Pidän todella myös heidän musiikki valinnoistaan, eritysesti Scriabinin Piano concerto on nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan vielä kuunnellut tuota pianokonserttoa. Mutta varmasti heillä on upeat ohjelmat taas, erityisesti pidän heidän yhteistyöstään nykytanssikoreografi Jennifer Swanin kanssa joka myöskin koreografio sen upean Carmenin ja on siis ollut mukana myös uuden vapaatanssin teossa.

   Poista
  2. Joo, olen iloinen siitä, että he jatkavat yhteistyötä Swanin kanssa. Carmen ja Pink Floyd oli huippuja. Odotan myös mielenkiinnolla, millaisen lyhyttanssin Jean Marc Genereux on heille luonut. Huomenillallahan sen näkee netistä suorana :)!

   Poista
  3. Totta, unohdin aivan tuon! Ihanaa, että jo huomenna nähdään uusi lyhyttanssi!! :D

   Poista