torstai 15. elokuuta 2013

Yuzuru Hanyu Finlandia Trophyyn

Tänäkin vuonna saamme siis nähdä neloishyppyjä Finlandia Trophyssä, kun Yuzuru Hanyu saapuu Espooseen avaamaan kisakautensa! Mahtavaa!!! Alla vielä hänen ohjelmansa viime vuoden Finlandia Trophysta.

I'm happy to hear that Yuzuru Hanyu will be coming to Finlandia Trophy this season, too. Looking forward to see his new programs.

Source: http://www.nikkansports.com/sports/news/f-sp-tp0-20130724-1162406.html7 kommenttia:

 1. Jes!! Elättelen toiveita että Orserin ja Hanyun matkassa saapuu myös Javier Fernandez. Onkohan Beata Papp yhä Orserin leirissä mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Javier on menossa Japan Openiin, mikä järjestetään samaan aikaan :( Olisin myös halunnut nähdä hänet! Siellä kisailee myös muutamia muita joita olisin halunnut nähdä Espoossa.
   Beatan valmennuskuvioista ei minulla ole tietoa,mutta varmaan jotain selvenee Finlandia Trophyn yhteydessä.

   Poista
 2. Jee! Kiitos tästä infosta. Muutenkin mielenkiintoinen blogi, kiva löytää suomalaisia taitoluistelufaneja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meitä suomalalsia faneja on ilmeisesti ainakin muutama :D

   Poista
 3. Olisin niin toivonut näkeväni Daisuke Takahashin ja Javier Fernandezin Finlandia Trophyssa! Onneksi Yuzuru Hanui on kuitenkin tulossa, toivottavasti saamme vielä lisää kärkiluistelijoita Espooseen. Nebelhorn Trophyssa ei näytä olevan mukana ihan kärkinimiä, toivottavasti se tarkoittaa hyvää Finlandia Trophya ajatellen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olisin halunnut nähdä heidät, varsinkin Daisuken! :C Myös Ashley Wagner ja Mao Asada olisi ollut kiva nähdä. Kyllähän nuo huippuluistelijat aina ovat sellaisia kisojen kohokohtia, joten todellakin toivon että lisää hyviä nimiä olisi tulossa.

   Poista
 4. yuzuru hanyu on ihan paras! toivottavasti se voittaa nää sotsin olympialaiset!(:

  VastaaPoista