sunnuntai 4. elokuuta 2013

Mao Asada's new short program

Tässäpä siis Maon uusi lyhytohjelma. Musiikkina on Nocturne ja  wau miten hienon koreografian Lori Nichol on siihen tehnyt. Ohjelmassa on hyvin paljon pieniä yksityiskohtia, joita Mao toteuttaa huolellisesti ja viimeistellysti. Maon luistelu näyttää super pehmeältä ja vaivattamalta, rauhallinen musiikki antaa tilaa tehdä paljon koreografiaa ja ohjelma ei näytä misään vaiheessä mielestäni tyhjältä.Kaikesta näkee, että Mao todella panostaa viimeiseen kisakauteensa ja että hän on hyvässä iskussa jo nyt! Tuon ensimmäisen axelin on tarkoitus olla muuten kolmoisaxel, mutta saa nähdä miten tekninen paneeli sen kisoissa jälleen arvioi, se voi jälleen koitua Maon kohtaloksi.

Here is Mao Asada's new short program. The music is Nocturne and I really love the choreography. It is full of little details which Mao executes very carefully, finishing every movement beautifully. Her skating looks super smooth and effortless, and although the music is so peaceful  the program never feels empty because there is so much choreography. You can really see that Mao is ready for the new season, already! The first axel is of course supposed to be a triple. I'm a bit worried how the techical panel will evaluate it, I hope it won't be downgraded again. 


4 kommenttia:

 1. Hieno!! Pieni kotimaan luistelu-uutinen: Sveitsiä edustanut Tomi Pulkkinen on siirtynyt edustamaan Suomea ja treenaa Järvenpäässä yhdessä Julian Lagusin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista! Katsoin youtubesta yhden Pulkkisen ohjelman ja hän vaikutti ihan perushyvältä luistelijalta. Ilmeisesti Suomessa on paremmat mahkut päästä edustamaan arvokisoihin, vaikka ei Sveitsinkään taso ole mikään huippukova enää. Lambielin ja Meierin jälkeen on kyllä Sveitsin taso laskenut hurjasti, oikeastaan on ihmeellistä miten sieltä ei tule ketään uutta huippua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kovin on laskenu taso siellä, sääli! En tiedä Pulkkisen motiiveista lainkaan. Voi tietysti olla että hän on tullut paremman valmentajan perässä Suomeen. En tiedä enkä tunne yhtäkään erityisen hyvää sveitsiläisvalmentajaa. Suomessa taitaa olla valmennus vähän paremmalla pohjalla.

   Poista
 3. Hmm, ainakin Lambielin valmentaja Peter Grutter on melkoisen hyvä ja tunnettu nimi ja erityisesti Salome Brunnerin koreografiat ovat usein tosi hienoja. Ja sitten tulee sveitsiläisistä vielä mieleen Lucinda Ruh, joka on maailman paras piruettispesialisti. :)
  Mutta tuleeko Pulkkinen Finlandia Trophyyn, olisi hauska nähdä kaikki suomalaisnimet siellä.

  VastaaPoista