perjantai 6. joulukuuta 2013

Yuna Kim: Send in the Clowns

Yuna Kim avasi kisakautensa Zagrebin Golden Spin -kisassa. Tässä hänen uusi lyhytohjelmansa, johon sisältyi 3Lz+3t, 3F sekä 2A ja ohjelma keräsi pisteet 73.37. Oli aika yllättävää huomata että Zagrebin halli näyttää olevan täynnä korealaisia mainoksia ja yleisökin koostuu suurelta osin korealaisista. Lisäksi maasta oli myös tullut toimittajia ja TV-ryhmäkin kuvaamaan kisalähetystä. Yunan suosio on Koreassa valtava ja varmasti oli onnen potku kisajärjestäjille, että Yuna päätti tulla Zagrebiin kisaamaan.

Pidän paljon Yunan hameesta, sen keltavihreä väri on harvinainen sävy kilpajäillä ja hameesta on onnistuttu luomaan hyvin ainutlaatuinen ja moderni. Olen jo ehtinyt lukea mielipiteitä hameesta, joka ei monia taida miellyttää, mutta olkaa huoleti, Yunalla on varmasti vielä jokin toinenkin versio odottamassa olympiakisaa. Itse ohjelma oli klassista Yunaa ja vaikka hän ei vielä ole täydessä kunnossa, se ei lyhytohjelmassa näkynyt paitsi pienenä hapuiluna axelin alastulossa. Odotan mielenkiinnolla huomista vapaaohjelmaa, vaikka Yuna itse kertoi että hän ei välttämättä pysty sitä vielä parhaimpaansa.


Here is Yuna Kim's short program "Send in the Clowns" from Golden Spin. It's amazing to see how many Korean adds there are and also the audience is mostly from Korea! I think the organizers of this competition must have felt very lucky when they found out that Yuna will participate. She is incredibly popular!

First of all, I really like her dress. I read some mixed reviews of it but to me, it looks beautiful and the unusual greenish yellow color adds originality to it. It looks fresh and modern. The program is very classic Yuna and suits her well. The jumps were nice but she had some unusual trouble on the landing of the axel. Maybe she is not fully recovered from her injury, yet, but I'm looking forward to her long program tomorrow.


4 kommenttia:

 1. Ihana nähdä Yuna taas vähän iloisempana kun MM-kisoissa näytti melko totiselta täydellisestä suorituksesta huolimatta. Eikä tuo puku ole ollenkaan paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puku on mielestäni ihan hyvä, en ymmärrä miksi niin monet eivät pidä siitä?

   Poista
 2. Yunalla ei selkeästikään ole vielä kunto kohdillaan. Hän on tosi taitava kohdistamaan huippukuntonsa kauden tärkeimpään kisaan (näin kävi olympiavuonna ja viime kaudella), joten luotan siihen että tulemme näkemään häneltä upeat suoritukset olympialaisissa. Pidin uusista ohjelmista, vaikkakin ne jäivät hiukan vaisuiksi. Tämä annettakoon anteeksi ottaen huomioon 1 kuukauden valmistautumisaika. Odotin itse asiassa hänen tekevän enemmän virheitä hyppyjen suhteen eilisen perusteella, mutta alhaiset tekniset pisteet johtuivatkin paljolti myös muista elementeistä. Selvästi hän oli melko väsynyt enkä ihmettele! Puvut olivat ihan ok, lyhkärin väri oli kiva, tuota väriä näkee harvoin luistelijoilla. Vapaaohjelman asu oli mielestäni vähän pliisu, toivottavasti hän tekee muutoksia siihen. Yunalla on ollut aiemmin aivan ihania asuja! Toivon että hän pystyy harjoittelemaan seuraavat kuukaudet täysillä ilman mitään uusia vammoja ja vaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti ei tule mitään uusia vammoja hänelle eikä kenellekään muullekaan luistelijalle näin lähellä olympialaisia. Varmasti loukkaantuminen oli hänelle iso takaisku, mutta ehkä tässä on vielä riittävästi aikaa ennen Sochia. Kuntopiikin ajoittaminen oikein on tosi tärkeää, Mao ja Ashely vaikuttavat olevan huippukunnossa jo nyt, joten saa nähdä riittävätkö heidän paukut Sochiin asti.

   Poista