lauantai 7. joulukuuta 2013

Yuna Kim: Adios Nonino

Tässä vuorostaan Yunan vapaaohjelma. Musiikki ja hame ovat jälleen kerran kohdallaan mutta Yunan olemus oli jotenkin poissaoleva. Hämmästyin kun hän ensimmäisen hyppynsä jälkeen jäi vähän kuin keräilemään itseään jäältä ja suoristelemaan hamettaan. Ohjelmasta puuttui lähes täysin eläytyminen ja tangon vaatima temperamentti. Tuntui kuin hän olisi luistellut ohjelman vain läpi ilman mitään suurempaa tunnelatausta. 

Here is Yuna's free skate from Zagreb. I like the music and the costume but I have to say I don't think Yuna interpreted the music as well as she could have. In my opinion when you perform tango music, there should be some attitude and fire in the performance and somehow it seemed to me that Yuna was mostly focused on the elements and forgot the interpretation.


4 kommenttia:

 1. Kyllä hän mielestäni eläytyi muttei yhtä vahvasti kuin ohjelmissaan yleensä. Minäkin huomasin tuon hameen korjailun, aika outo ele kesken ohjelman :D Laitoin tuonne alempaan postaukseesi lisäkommentteja.

  -Anni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo alun kaatuminen myös vähän vaikutti tulkintaan, olen saanut Yunasta haastattelujen perusteella hänestä hieman perfektionistisen kuvan ja varmasti tuo alku harmitti häntä.

   Poista
 2. Tällä sivulla on paljon hyviä kuvia Yunan eläytymisestä uudessa vapaaohjelmassa. ->

  http://yunaforum.com/forum/index.php?showtopic=4884&st=780

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista kuvista kyllä huomaa eläytymisen, ehkä video oli sitten kuvattu niin kaukaa ettei fiilis oikein välittynyt. Tai sitten koreografia olisi voinut olla jotenkin tempperamenttisempi. Minulle vain jäi jotenkin vaisu olo tästä.

   Poista