keskiviikko 6. marraskuuta 2013

NHK Trophy preview

NHK Trophy Japanissa on yksi suosikkini GP-kisoista, sillä katsomot ovat aina täynnä ja myös kisojen ulkoasuun satsataan täysillä. NHK Trophyssä on nähty mitä mielikuvituksellisempia Kiss & Cry-somistuksia ja lisäksi japanilainen yleisö luo kisoihin hyvää tunnelmaa (ja heittää paljon pehmoleluja).

Kisoissa minua kiinnostaa erityisesti Javier Fernandezin ohjelmat ja se miten hänen ja Daisuke Takahashin välinen taisto menee. Myöskin on mielenkiintoista nähdä jatkuuko Adam Ripponin hyvät suoritukset, olisko hänestä jopa Sochin joukkueeseen? Jäätanssissa puolestaan Ilinykh/Katsalapovin ohjelmat kiinnostavat myös sekä tietenki se, miten Capellini/Lanotte heihin suhteutetaan, pystyvätkö he pitämään hopeasijan koska kultahan tietysti menee Davis/Whitelle. Naisten puolella Alena Leonova aloittaa kisakauden ja saa nähdä miten hänen käy. Mukana kun ovat myös mm. Radionova, Asada, Suzuki ja Gold.


Morozov & Leonova at NHK Trophy 2011. Photo: Zimbio


NHK Trophy is one of my favorite GP competitions. The audience is always full and I like NHK Trophy's beautiful Kiss & Cry decorations. Also the japanese audience is very supportive for the skaters and loves to throw flowers and plushies to them :D

I'm looking forward to see how Javier Fernandez starts the season and how Takahashi will skate. Also it will be interesting to see if Rippon continues to skate so well. In ice dance, Ilinykh/Katsalapov will present their new programs and I'm curious to see how the judges place them against Cappellini/Lanotte. In ladies field Alena Leonova faces a very strong competition; Radionova, Asada, Suzuki and Gold. So once again, this will be interesting to watch!


NHK Trophy lisäksi on loppuviikosta käydään myös ISU Volvo Open Cup Latviassa. Siellä pitäisi myös Plushenkon avata kilpailukautensa ja mukana on paljon myös suomalaisia lustelijoita mm. Juulia Turkkila, Beata Bapp, Bela Bapp ja jäätanssijoita. Kisaa pystyy seuramaan livenä nettistriimin kautta: http://www.ustream.tv/channel/VolvoCup joten netti tuleekin olemaan kovassa käytössä tänä viikonloppuna.

There is also another interesting competition starting tomorrow! ISU Volvo Open Cup will be held in Latvia and of course the main star of the event will be Plushenko. You can see the whole event live here: http://www.ustream.tv/channel/VolvoCup

6 kommenttia:

 1. Odotan innolla Javierin ohjelmia. Hänen viime kauden Chaplin-ohjelmansa oli aivan ihana. Javier ja Daisuke ovat minun suosikkini Sotsin kisoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Javierin ohjelmat ovat aina olleet hyvin persoonallisia ja toivottavasti sama linja jatkuu tälläkin kaudella! :)

   Poista
 2. Jäätävän jännä viikonloppu edessä, en malta odottaa!! :) Olisi aivan mahtavaa päästä joskus katsomaan Japanin GP:tä paikan päälle, ja erityisesti tänä vuonna kun siellä on vielä mukana niin upeita luistelijoita. Mutta hiukan kalliin puoleista olisi lentää Tokioon saakka ;) Onneksi YLE lähettää kilpailun suorana. Kiitos vinkistä tuon volvo cupin live streamin suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen lähetykset ovat kyllä luksusta, onkohan Suomi ainoa maa, jossa GP:t lähetetään livenä ilmaiseksi?
   Ja eipä kestä ;)

   Poista
 3. Oikea herkkutarjotin miesten kisassa: Javier, Daisuke, Adam... Haluaisin kaikki GP-finaaliin (jonne olen menossa ;))

  Odotan aikamoisella kauhulla Iliniykhin ja Katsalapovin ohjemia. Mutta tässäkin toivon olevani väärässä. Juniorivuosinaan he tuntuivat olevan ehdottomasti yksi maailman lupaavimmista jäätanssipareista, jopa kultahedokkaita 2018 olympialaisissa. Että heidän pitikin mennä Morozoville...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääset siis kokemaan livenä tuon japanilaisen yleisön ja tunnelman, mahtavaa! :D

   Minäkin olen jo henkisesti valmistautunut Morozovin uusiin luomuksiin...

   Poista