maanantai 2. heinäkuuta 2012

Yuna Kim palaa!

Hallitseva olympiavoittaja Yuna Kim piti tänään lehdistötilaisuuden, jossa hän ilmoitti palaavansa kilpajäille. Tätä voidaan pitää pienenä yllätyksenä, sillä monet jo uskoivat hänen lopettaneen kilpailemisen mm. motivaation puutteseen. Hänen valmentajastaan ei vielä ole tietoa, mutta koreografina toimii David Wilson. Päätöksen paluustaan Yuna oli tehnyt viime viikolla ja hänen omien sanojensa mukaan edes hänen harjoituskaverinsa eivät tienneet päätöksestä.
Yuna Kim on yksi maailman eniten ansaitsevista naisurheilijoista ja esimerkiksi hänen All That Skate- jääshowt myyvät loppuun muutamissa minuuteissa. Muutama kuukausi sitten järjestetyssä All That Skate Spring -showssa hän luisteli Adelen Someone like you:n ja kuten videosta näkee, Yunan taidot eivät ole kadonneet mihinkään. Hän on nimittäin pitänyt kuntoaan yllä ja harjoitellut kolme tuntia päivässä, vaikka ei ole kilpaillutkaan.

Yuna aikoo osallistua ensi kaudella ainakin maansa mestaruuskisoihin ja MM-kisoihin 2013. Päätavoitteena hänellä on Sotchin olympialaiset, jonka jälkeen hän aikoo lopettaa ja pyrkiä olympiakomitean jäseneksi.

Lähde: http://www.businessweek.com/news/2012-07-02/olympic-figure-staking-champion-kim-to-participate-in-2014-games

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti