perjantai 27. heinäkuuta 2012

Uusia ohjelmia

Uusi kausi on kohta alkamassa, joten uusia ohjelmiakin on taas tiedossa. Plushenkon ensi kauden vapaaohjelma tulee olemaan Romeo ja Julia. Ei varsinaisesti mikään yllättävä valinta, mutta yllättävää ohjelmassa tulee olemaankin se, että hän esittää sekä Romeota että Juliaa!

Alla on Artur Gachinskin uusi vapaaohjelma, musiikkina soundtrack Disney-leffasta Noidan oppipoika. Koreografian on tehnyt amerikkalainen Tom Dickson. Ohjelma onkin huomattavasti "kevyemmän" näköinen kuin Gachinskin aikaisemman ohjelmat ja huomaa, että hän ehkä haluaa päästä eroon mini-Plushenko leimastaan. Ei mitään arroganssia tai yltiöpäistä paatosta ja esitystä. Erityisesti ohjelman lopussa on hyviä koreografisia yksityiskohtia ja ohjelma vielä varmasti kehittyy kauden alkaessa entisestään. Gachinski on muuten aika hyvässä kunnossa hyppyjen suhteen, vaikka onkin kesä, jolloin monet luistelijat päästävät hyppykuntonsa hieman repsahtamaan. Kaiken kaikkiaan pidin siis Arturin uudesta ohjelmasta, vaikka mitään suurempaa wau-fiilistä se ei minussa herättänytkään.

Elizaveta Tuktamyshevan uudet ohjelmat, jotka ovat myös Tom Dicksonin sekä David Wilsonin käsialaa.

Lyhytohjelma, Story of Love:

Tässä on haettu selvästi aikuisempaa ja kypsempää vaikutelmaa Tuktamyshevalle, kuin mitä hänellä aikaisemmin oli. Teknisestihän Liza on eritäin hyvä luistelija ja nyt tarkoituksena onkin saada vielä hänen esittämispisteensä huipputasolle tuomareitten silmissä. Siinä tämä ohjelma mielestäni onnistuukin ja Lizan vauhti näyttää muuten todella nopealta tällä videolla.Vapaaohjelma, Dark eyes:

Musiikkina Dark eyes on mitä puhkikuluinen ja vieläpä viuluversiona! Itse en ole mikään viulumusiikin suuri ystävä, joten jo musiikin ensi tahdit saivat harkitsemaan mute-napin painallusta. Katsoin kuitenkin ohjelman musiikin kera ja täytyy sanoa, että olipa perinteinen ja yllätyksetön. Lizan lyhytohjelma on enemmän minun mieleeni, vaikka tämä Dark eyes on tempperamenttisempi ja ehkä enemmän Lizalle sopivampi. Kuitenkin jäin kaipaamaan jotain uutta ja ennennäkemätöntä, tämä on perusvarma ohjelma ja siihen se jääkin.

Sekä Italialaisilla jäätanssijoilla Anna Cappellinilla ja Luca Lanottella on vapaaohjelman teemana Carmen kuten huhujen mukaan myös Virtue & Moirilla. Odotan erityisesti Annan ja Lucan Carmenia, sillä jo heidän viime kauden lyhyttanssissa osoitti kuinka hyviä he ovat lattari/espanjalaistyylisten ohjelmien tulkitsijoina. Ihan varma on, että heidän Carmenistaan ei tempperamenttia tule puuttumaan. Parin uusi haastattelu on muuten luettavissa täältä.

Ranskalaisilla MM-pronssimitalesteilla Pechalat ja Bourzatilla on puolestaan teemana Rolling Stones! Kiira Korpi on uusinut molemmat ohjelmansa, mutta niiden teemoista minulla ei vielä ole tietoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti