keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Florent Amodio ja Brian Joubert näyttelijöinä

Ranskalaiset taitoluistelijat Brian Joubert ja Florent Amodio ovat viettäneet kesälomaansa kameroiden edessä. Amodio on tehnyt elokuvaa, jossa mies esittää pääosaa. Elokuvan nimi on Programme Libre, eli suomennettuna Vapaaohjelma :) Elokuva saa ensi-iltansa syksyllä ja sitä esitetään erilaisilla elokuvafestivaaleilla. Toivottavasti se myös jotakin kautta päätyisi nettiin katseltavaksi ;)
Juoni elokuvassa on seuraavanlainen. Amodio esittää luistelijaa nimeltä Gaulthier, jonka valmentaja on keskittynyt pelkästään tekniikkaan, kun taas Gaulthier pitää enemmän lajin taiteellisemmasta puolesta. Gaulthierin isä puolestaan ei välitä poikansa lajista ollenkaan. 

Leffan kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.programmelibre-lefilm.com/ ja kuvat ovat elokuvan facebook-sivuilta.


Brian Joubert on kuvannut taitoluistelusta kertovaa komediasarjaa Brisons la Glace, jossa hänen roolihahmonsa on Mike. Hän on menestyvä luistelija, joka murskaa myös tytttöjen sydämiä. Sarjan tyyli on komedia ja sen esittämisajankohdasta ei ole vielä tietoa.  Brisons la Glacen kotisivut ovat: http://www.brisonslaglace.com/  Allaolevat kuvat ovat sarjan facebooksivuilta.

Tässä vielä poistettuja kohtauksia sarjasta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti