torstai 26. tammikuuta 2012

EM-kisat: Jäätanssin lyhyttanssi

Olipas kummallisesti tuomaroitu lyhyttanssi! Yllätyksiä oli monia, joista suurin Pechalat & Bourzatin kakkostila. Tuomarit katsoivat heidän levelinsä alhaisemmiksi kuin aiemmissa kilpailuissa, mistä pari itsekin oli ihmeissään. Myös yleisö vihelsi pisteet kuultuaan. Mielestäni he olisivat ansainneet johtopaikan muutaman pisteen erolla venäläisiin.
Yksi suosikkipareistani Lanotte & Cappellini mokasi twizzeleissä, mutta siitä huolimatta pari sai mielestäni liian alhaiset pisteet. He olivat kuulemma niin vihaisia tanssinsa jälkeen, että eivät pysähtyneet antamaan haastatteluja medialle.
Myös venäläiset Ilinykh & Katsalapov olivat sanojensa mukaan shokissa pisteissä ja ihmettelivät, miksi saivat vain ykköstason askeleistaan.
Entäpä sitten brittipari Coomes & Buckland. Miksiköhän he ovat yhtäkkiä neljänsinä? No todennäköisesti siksi, että edustavat isäntämaata. Tiedän että lajissa on tapana antaa ylimääräisiä pisteitä isäntämaan luistelijoille, mutta se, että heidät laitetaan Lanotte&Cappellinin ja Ilinykh&Katsalapovin edelle on jo vähän katsojien ja muiden kilpailijoiden aliarviointia.
Sama tekninen paneeli jatkaa perjantain vapaaohjelmassa, joten saa nähdä miten mitalit jaetaan....
Mite mieltä te olitte tuomaroinnista?

Haastatteluja pääsee lukemaan Goldenskatesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti