keskiviikko 11. tammikuuta 2012

EM-kisat: Jäätanssin kisaennakko

Tässä veikkaukseni jäätanssin mitalisteista.


Kultaa: Péchalat/Bourzat, Ranska

photo: Péchalat & Bourzat facebook
Nathalie Péchalat ja Fabian Bourzat lähtevät kisoihin ennakkosuosikkeina. Mikäli he pystyvät luistelemaan molemmat ohjelmat ilman virheitä, heidän suorituksensa pitäisi riittää kultaan ja melko selvästikin. Parilla on aina ollut persoonallisia ja kekseliäitä ohjelmia, mutta tämän vuoden muumioteema ei ole minusta heidän parhaimpiaan. Nathalie on valloittava luistelija, mutta Fabian saisi mielestäni vielä panostaa enemmän tulkintaan ja eläytymiseen. Erityisesti heidän lyhyttanssissa tuntuu, että Nathalie joutuu tekemään kaiken esittämistyön ja Fabian vain luistelee mukana. Fabianilla on ollut  myös paljon epäonnea kisoissa, sillä hän on kaatuillut tai kompuroinut ratkaisevilla hetkillä ja mm. viime vuoden MM-kisoissa se vei heitä pronssimitalin. Toivottavasti Fabian pysyy nyt pystyssä!


Hopeaa: Bobrova/Soloviev Venäjä
photo: Dmitry Korotayev/Getty Images Europe

Tämä pari edustaa venäläistä jäätanssityyliä puhtaimmillaan. Heidän dramaattiset ohjelmat tulevat riittämään kuitenkin vain hopeaan, sillä parilla on hiomista vielä itse taitoluistelutekniikassa, joka ei yllä Péchalatin ja Bourzatin tasolle, He ovat hallitsevat Venäjän mestarit, joten he ilman muuta tulevat sijoittumaan podiumille.


Pronssia: Cappellini/Lanotte, Italia

Tällä parilla on aivan mahtavat ohjelmat ja erityisesti lyhytohjelman latinalaistanssi sopii hedän tulkittavakseen erityisen hyvin! Tähän pronssiveikkaukseen sisältyykin hieman myös toivetta, sillä tämä pari on yksi suosikeistani jäätanssin saralla. Pronssille voisi nousta myös Venäjän kakkospari Ilinykh/Katsalapov, mutta itse koen, että Cappellini/Lanottella voisi olla nyt hyvät mahdollisuudet napata uransa ensimmäiset arvokisamitalit.


photo: beautiful-shapesEi kommentteja:

Lähetä kommentti