torstai 19. tammikuuta 2012

EM-kisat: Miesten kisaennakko

Miesten kisa tulee olemaan todella tiukka ja jännittävä! Koska minulla on mukana omat suosikkini, en lähde tässä veikkailemaan tuloksia, sillä ne olisivat muuten melko subjektiiviset :) Esitänkin vain arvioita huippunimien menestymismahdollisuuksista.

Tomas Verner, Tsekki
- Ehdottomasti yksi mahdollisista mitalisteista, Tsekin mestaruuskisast osoittivat sen, että Verneriä ei voi jättää pois suosikkien listalla. Hyvä esiintyjä, jonka vapaaohjelma on rento ja vekkuli. Näin Nurmenkarin ohjelma pitäisi tulkita.


Photo: Ohtheseskaters
Michal Brezina, Tsekki
-Hyvä lyhytohjelma, vapaaohjelma melko mitäänsanomaton, pystyisi parempaankin. Hypyt eivät aina ole kulkeneet kisoissa, tuskin tekee neloishyppyä? Korkeimmillaan pronssia, veikkaan.

Artur Gachinski, Venäjä
- Jäänyt Plushenkon varjoon. Sai viime vuonna MM-pronssia, mutta ei ole saanut siitä nostetta tälle kaudelle. Voi kuitenkin yltää hopealle tai pronssille onnistuessaan.

Brian Joubert, Ranska
- Ollut jokaisessa EM-kisassa mitaleilla, johon on osallistunut. Tänä vuonna hänen ohjelmansa ovat sellaiset, mitkä hänen on helppo ja rento luistella, moderni show-mainen lyhytohjelma ja vaapaaohjelmana vanha tuttu Matrix. Joubertin pahin vastus on usein hän itse, hän jännittää kisoissa melko paljon, joten kaikki ei aina mene ihan nappiin.

Florent Amodio, Ranska
- Hallitseva Euroopan mestari, mutta en usko, että on tänä vuonna mitaleilla. Kausi on alkanut niin surkeasti ja hän vaihtoi ohjelmansakin kesken kauden, joten hän ei haasta kärkimiehiä.

Javier Fernandez, Espanja
- Lähtee vahvan kauden jälkeen kisoihin ennakkosuosikkina. Hyvä hyppääjä, tulkinnan puolta ja siirtymiä hän saa vielä hioa. Saa nähdä, miten hän kestää ennakkosuosikin paineet, sillä miehellähän ei ole minkäänlaisia EM-mitaleita aikaisemmin, joten tilanne on hänelle uusi. Jos pystyy tekemään puhtaat ohjelmat neloishypyin, niin varmasti mitaleilla, voi jopa voittaa.
Evgeni Plushenko, Venäjä
- Plushenkon paluu tekee kisasta vielä mielenkiintoisemman. Erittäin todennäköisesti mitaleilla, jopa epäonnistuessaan. Voittajasuosikki siis.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti