keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Japanese skating news

Takahito Mura, MM-kisojen kahdeksas, on mennyt naimisiin ja saa myös lapsen toukokuussa! Onneksi olkoon vaan! Lähde

Takahito Mura, who was 8th at Worlds, is getting married and also going to be a baby father in May. Congratulations! SourceMao Asada on ilmoittanut todennäköisesti lopettavansa kilpauransa ensi kauden jälkeen. Hänen tavoitteenansa on Sochin kultamitali. Lähde
Hänet on myös valittu nyt toista kertaa Japanin Vuoden Taitoluistelijaksi.

Mao Asada has announced that she will probably retire from competitive skating after next season. Her goal is to win gold in Sochi. Source. 
She also won the award of Japanese Skater of a Year for a second time. Myös Daisuke Takahashi on ilmoittanut ensi kauden olevan hänelle viimeinen. Daisukella on neljä ohjelmaa suunniteltuina, kaksi Nikolai Morozovin koreografiaa ja yksi lyhytohjelma, jonka on tehnyt Kenji Miyamoto sekä yksi vapaaohjelma jonka on tehnyt Lori Nichol. Näistä neljästä hän valitsee parhaat ensi kaudeksi. Lähde
Jos muuten kiinnostaa, miten Daisuken hiustyyli saadaan aikaiseksi, niin nyt sekin on dokumentoitu vaihe vaiheelta tähän hänen parturinsa blogiin.

Also Daisuke Takahashi has said that the next season will most likely be his last. Daisuke has four programs for next season; two of them by Morozov and one sp by Kenji Miyamoto and one fp by Lori Nichol. He will choose the best two for the competitions next season! Source.
And if you are interested at finding out how to achieve Daisuke's signature hair, there is a blog where it is in pics!
2 kommenttia:

  1. Jään kyllä kaipaamaan Daisukea, jos hän lopettaa. Toivottavasti Daisuke tulisi Finlandia Trophyyn syksyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jään kaipaamaan Daisukea :( Hänellä on niin ainutlaatuinen tyyli luistella ja lisäksi hän vaikuttaa tosi symppikseltä tyypiltä. Toivon myöskin, että hän tulisi FT:n, olisi niin mahtavaa nähdä hänet jäällä.

      Poista