sunnuntai 26. elokuuta 2012

All That Skate Summer videos

Nyt videoita Yuna Kimin mahtavasta jääshowsta. Ensin video Kiiran uudesta lyhytohjelmasta The girl with a flaxen hair. Mitä mieltä olette siitä? Mielestäni se on hyvin klassista Kiiraa ja esittämispuoleen on panostettu. Toisaalta ohjelma vaikuttaa hieman tylsältä, kaipaisin edes jotain vauhdikkaampaa kohtaa. Toivottavasti hypyt alkavat kulkemaan kun kilpailut alkavat.

Here are some videos of Yuna's great show. First, Kiira Korpi's new short program. What do you think about it? I think it's a classic Kiira and she has put a lot of effort to make it good beautiful. But on the otherhand, it seems a bit boring to me. I would like to see at least one fast moment in her program, it's almost a bit too sugary... I hope she will get her jumps back before her first competition at Finlandia Trophy.
Sitten Lambielin Summertime/Alejandro/Puttin' on the Ritz. Varsinkin ohjelman loppuosan Puttin' on the Ritz on lähes täydellinen ja Lambiel on siinä todella elementissään. Lambiel on luistelijana ja myös tanssijanakin todella monipuolinen ja hänen ohjelmiaan on aina mukava katsella.

I really liked Lambiel's Summertime/Alejandro/Puttin' on the Ritz. Especially the Puttin' on the Ritz-part was almost perfect! He is always a pleasure to watch and I really liked this program.Myös Laura Lepistö esitti kaksi uutta ohjelmaa, joista tässä toinen "Dancing". Tosi kaunis ohjelma!
Here is Laura's program "Dancing". Her spins look so beautiful.

Myös Brian Joubertin Gladiator-ohjelma oli hieno asua myöten.

Also Joubert's Gladiator was awesome including his costume!Pidin myös Yunan sekä miesten (Joubert+Chan+Lambiel+Yagudin) yhteisnumerosta All of me:

I also liked Yuna's All of me, which she skated together with the boys. They all looked so good in those costumes!
Loppuun vielä kuvia:
Finally some pics:


 LOL:
6 kommenttia:

 1. Mun mielestä Kiiran ohjelma ei häikässyt. Oli peruskaunista, mutta jotenkin tuli sellainen olo, että tällaisia ohjelmia on nähty jo niin paljon. Toivoin itse jotain rohkeampaa ja uudempaa. Hyppyjen tekniikka näytti olevan aika hakusessa, toivotaan, että se löytyy ennen kisakauden avausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, minua alkoi kyllästyttämään jo puolessa välissä :)Toivottavasti vapaaohjelma olisi räväkämpi.

   Poista
 2. Harmi, että Brian Joubert ei ole valinnut Gladiator teemaa lyhyt- tai vapaaohjelmaansa. Olisin tuon mielelläni nähnyt arvokisoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että hän vielä tekee siitä kisaohjelman olympiakaudelle ;)Itse olisin toivonut että hän olisi vaihtanut nykyisen lyhytohjelman sillä se ei ole sitä tasoa, mihin hän oikeasti pystyisi ja hän menettää siinä turhaa pisteitä. Toisaalta hänen uutta Inception-teemaista vapaaohjelmaansa odotan innolla! :)

   Poista
 3. Ihana kuva Laura Lepistöstä! <3 Onko nää kuvat sinun vai netistä ihan vain?

  Anu Marjaana Radha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on korealaisten tiedotusvälineiden ottamia. Lauran kuva on kyllä tosi hot!

   Poista