sunnuntai 5. elokuuta 2012

Johnny Weir Finlandia Trophyyn?

Vihdoin alkaa tippua tietoa siitä, keitä luistelijoita mahdollisesti Finlandia Trophyyn osallistuu. Johnny Weir kertoo uudessa Icenetworkin haastattelussa että hän haluaisi päästä esittämään uudet ohjelmansa Finlandia Trophyyn!! Itselleni tämä on ainakin tosi hieno uutinen, sillä en ole aikaisemmin nähnyt Weiriä livenä ja vieläpä kun hän debytoi uudet ohjelmansa. Lyhytohjelman musiikkina hänellä on Lady Gagaa (Gaga on kuulemma itse valinnut biisin Johnnylle) ja vapaaohjelman teemana Phoenix, jossa musiikkina Edvin Martonin Chopin-musiikkia ja Escala. Johnny Weirin kanssa nykyään harjoittelee myös Michal Brezina, joka vaihtoi valmentajaa ja lähti USA:n. Brezinankin mukaan Johnny on hyvässä kunnossa, kolmois axel sujuu, mutta neloistulpissa on vielä hiomista. Jihuu, maltan tuskin odottaa Johnnyn näkemistä, toivottavasti hänen kisamatkansa Suomeen toteutuu. Onko teillä muuten toiveita, keitä haluaisitte nähdä Finlandia Trophyssä?


photo: Johnny Weir homepage

4 kommenttia:

 1. Milloinkohan Finlandia Trophyn osallistujat ilmoitetaan? Olisi ihanaa jos Tessa ja Scott tulisivat uudelleen Suomeen kilpailemaan!
  t. luistelija

  VastaaPoista
 2. Osallistujat on yleensa julkistettu syyskuun puolessa välissä. Olisihan se mahtavaa nähdä heidät jälleen, joten toivotaan että he ovat tulossa! :D

  VastaaPoista
 3. Johnny Weir on mahtava!!! Rakastan häntä! Evgenikin saisi tulla Finlandia Trophyyn!

  Anu Marjaana Radha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johnny Weirin näkeminen livenä tulee olemaan upeaa! Plushenko tuskin tulee tänä vuonna kun ei osallistu GP-kisoihinkaan, toivottavasti ensi vuonna tulisi!!

   Poista