tiistai 28. elokuuta 2012

Yuzuru Hanyu Finlandia Trophyyn?

MM-pronssimitalisti Yuzuru Hanyu kertoo uusimmassa IFS-lehdessä että hän saattaa tulla Finlandia Trophyyn. "Lopullista päätöstä ei ole vielä tehty siitä, missä Hanyu aloittaa kilpailunsa, mutta hänen tiiminsä on kallistumassa Finlandia Trophyn puoleen." Näin siis vapaasti suomennettuna lehdessä lukee. Olisi aika upeaa nähdä Hanyu livenä. Japanilaisten luistelutekniikka on niin omalaatuista ja pehmeää, että sitä katselee kyllä mielellään. Jos sekä Weir että Hanyu saapuvat paikalle niin en toivo miesten osalta enempää :D

Lisäksi Hanyu vaikuttaa olevan hyvässä hyppykunnossa kesän videoiden perusteella:

4 sal + 3 axel:4 t+ 3 axel:Yuzuru Hanyu might be coming to Finlandia Trophy! This is what it said on the latest IFS-magazine: "While no final decision has been made about where and when Hanyu will make his season debut, his team is leaning toward the Finlandia Trophy in early October." It would be fantastic if both Hanyu and Weir show up!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti kumpikin nähdään Finlandia Trophyssa. Koskakohan osallistujat julkaistaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johnny Weir juuri tänään twiittasi, että on tulossa Suomeen lokakuussa, joten eiköhän ainakin hänen osaltaan tulo ole melko varmaa (yes!). Aikaisempina vuosina osallistujat on julkaistu syyskuun puolessa välissä.

   Poista
 2. Johnnyn lisäksi vielä Yuzuru! Olisi ihanaa!!! <3 <3 <3 P.S. Mahtava blogi!

  Anu Marjaana Radha.

  VastaaPoista