perjantai 27. huhtikuuta 2012

Off-season alkoi

Kauden kilpailut on nyt kilpailtu ja taas alkaakin pitkä odotus syksyyn ja uuden kauden alkuun. Onneksi luistelumaailmassa tapahtuu kesälläkin mm. erilaisten gaalojen merkeissä. Lisäksi luvassa on todennäköisesti paljon valmentajanvaihdoksia, huhuja uusista ohjelmista ja kaikenlaista muuta draamaa.

Tähän hieman liityenkin, Maxim Trankov ja Tatiana Volosozhar muuten seurustelevat! Joku jo kyselikin täällä ovatko he yhdessä, sillä parin kemiat näyttivät toimivan niin hyvin. Itsekin kiinnitin huomiota asiaan ja nyt he siis ovat kuin ovatkin yhdessä! Viimeaikoina he ovat postailleet paljon kuvia toisistaan Twitterissä, kun he mm. viettivät aikaa lomamökillä. Volosozharhan seurusteli pitkään entisen luisteluparinsa ja heidän nykyisen valmentajan Stanislav Morozovin kanssa, mutta ilmeisesti Stansilav pysyy siis parin valmentajana, vaikka tilanne kuulostaakin melko piinalliselta kaikille osapuolille.

photo: Nikita Katsalapovin Instagram

Jos teillä on jotain aihe-ehdotuksia tuleviin postauksiin, esimerkiksi toivotte juttua tietystä luistelijasta tai mstä tahansa luisteluun liittyvästä, niin niitä voi laittaa kommenttiboxiin. :)

2 kommenttia:

  1. kiitos tästä blogista! :)
    toiveena olisi juttu suomalaisista valmentajista. kenen valmennuksessa luistelija kuin luistelija saavuttaa tietyn hyvän kansallisen tason, keneltä ei koskaan tule edes kansallisen tason menestyjiä.

    esimerkiksi itseäni on ihmetyttänyt turun taso. alueella on paljon ihmisiä ja muutama seura, mutta silti ei sm-nov, sm-jun, sm-sen sarjoissa kärkikymmeniköstä löydy. tampereelta taas tuntuu aina joku ponnistavan menestykseen

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen aihe! Luulen, että monet lahjakkaat ja menestystä haluavat luistelijat hakeutuvat tiettyihin seuroihin juurikin maineikkaiden valmentajien perässä. Näin osalla valmentajista on paljon hyvätasoisia luistelijoita, eivätkä he välttämättä edes ota valmennettavaksi, jos et ole tarpeeksi hyvä. Lisäksi hyvä valmennus ja ohjaus on tärkeää jo pienistä luistelukoululaisista lähtien, eikä kaikissa seuroissa varmaankaan satsata samalla lailla alusta pitäen.

    VastaaPoista