keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Laura ja kuninkaat

Laura Lepistö oli yksi viime lauantaina Romaniassa järjestetyn Kings on Ice-jääshown esiintyjistä. Hän myös debytoi uuden näytösnumeronsa, jonka teemana on musiikista ja asusta päätellen Kill Bill! Pidin kyllä tästä näytösnumerosta ja Lauran keltaisesta asusta, hänelle sopii tällaiset vauhdikkaat ohjelmat.  Lisäksi täytyy sanoa, että Lauran piruetit ovat todella upeita, varsinkin taivutuspiruetti on yksi maailman huippuja! Hienoa, että vaikka hän lopettikin kilpauransa, niin näytöksiin riittää kysyntää ja niiden kautta voimme vielä seurata hänen luisteluaan.
Kings On Ice shown kuninkaat olivat Euroopan suosituimmat ja menestyneimmät miesluistelijat eli Plushenko, Lambiel ja Joubert. Plushenko on videoista päätellen toipumassa hyvin polvileikkauksestaan. Luin Plushenko-foorumilta, että hypyt vielä sattuvat polveen, mutta silti hän teki jo näytöksen harjoituksissa kolmoisaxelin faneille. Täytyy kyllä ihmetellä hänen sitkeyttään, mies on käynyt jo lukuisissa polvileikkauksissa ja luistellut kivun kanssa, mutta aina hän kykenee palaamaan huipulle, eikä anna periksi. Ei  ole epäilystäkään, etteikö hän olisi taas huippukunnossa kun ensi kauden tärkeät kisat alkavat.
Laura oli yhteisnumerossa Plushenkon pari:
Muistaako joku vielä Ranskan Surya Bonalyä? Hänkin on vielä kovassa vedossa ja tavaramerkki voltti takaperin löytyy yhä. Ihmettelen, miksei Ranskasta ole Suryan jälkeen tullut uutta huippuluistelijaa, maa on kuitenkin suuri ja luistelu suosittua. Surya voisi melkein palata takaisin amatöörijäille ja hän haastaisi Ranskan nykyiset naisluistelijat xDLambiel ja tyylikäs seepra-paita:

All photos: Amphitrion facebook


Plushenko ja luottoviulistinsa Edvin Marton:Joubert:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti