tiistai 7. helmikuuta 2012

Finlandia Trophy uudistuu

Olettekin varmaan jo lukeneet uutisen, jonka mukaan Finlandia Trophy järjestetään jatkossa Espoon Barona Areenalla. Uudeksi nimeksi tulee Finlandia Trophy Espoo. Samalla kisan profiilia pyritään nostamaan ja tulevaisuuden tavoitteena on saada kilpailu nostettua GP-kisaksi.

Olisi upeaa, jos Suomeen saataisiin oma GP-kisa! Toivottavasti hanke onnistuu, nimittäin GP-kisoihin osallistuu aina huippuluistelijoita, joten heidän näkeminen Suomessa olisi mannaa.

Mielestäni on hyvä, että kilpailu siirtyy parempiin puitteisiin, mutta toisaalta muutama asia jää harmittamaan. Valtti-areenalla pääsi kisaa seuraamaan todella läheltä, istumaan noin metrin päähän jäästä ja koska jääalue oli pienempi, niin tuntui, että luistelijat luistelivat koko ajan "lähellä".
Baronan piippuhyllypaikat (vaikka niihin tuskin lippuja tarvitsee myydä):

photo

Lisäksi pienen Valtti-areenan käytävillä näki luistelijoita ja esim. viime vuonna törmäsin Tessa Virtue ja Scott Moiriin. He olivat todella ystävällisiä ja ottivat yhteiskuvia kaikkien kanssa! Täytyy kyllä sanoa, että he suorastaan loistivat muiden ihmisten keskeltä, niin jotenkin energisiä ja huomiotaherättäviä he olivat. Ja Tessa on yhtä kaunis kuin TV:ssä, ellei jopa kauniimpi :)

Anyways, odotan innolla kaikkia uudistuksia, joita STLL:n sivuilla lupaillaan:
Kilpailusta tullaan rakentamaan uudenlainen ja kokonaisvaltainen urheilun ja taiteen yhdistävä tapahtuma, jossa hyödynnetään teknologian suomia mahdollisuuksia uudella tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti