Nathalie Péchalat ja Fabian Bourzat lopettivat uransa Japanin MM-kisoihin. Pari tullaan muistamaan erityisesti luovista ohjelmistaan, sillä he aina keksivät jotain uutta ja erilaista usein hyvin perinteiseen jäätanssimaailmaan.
Fabian Bourzat aloitti taitoluistelun kuusivuotiaana ja hän keskittyi jo pienenä suoraan jäätanssiin. Nathalie puolestaan aloitti luistelun seitsenvuotiaana ja muutaman vuoden päästä hänkin siirtyi jäätanssin pariin. Yhdessä he alkoivat luistelemaan vuonna 2000 junioreissa. Tällöin he voittivat myös muutamia GP-mitaleita. Parista ei juniorivuosilta ole youtubessa hirveästi materiaalia, mutta löysin tämän vuoden 2002 junioreiden MM-kisojen tanssin. Sillä he sijoittuivat kuudensiksi, mutta videosta näkyy jo tuo potentiaali ja osaaminen, joka vain vuosien saatossa vahvistui.
Pari sai kuitenkin odotella pitkään kansainvälistä läpimurtoa. Ranskalla oli 2000-luvulla kovia jäätanssipareja kuten Marina Anssina ja Gwendal Peizerat sekä Isabelle Delobel ja Olivier Schoenfelder. Oikeastaan vasta Vancouverin olympialaisten jälkeen Isabellen ja Olivierin lopetettua Péchalat ja Bourzat nousivat Ranskan ykköspariksi ja saivat päähuomion. Heti seuraavan kauden EM-kisoissa he nappasivat kultaa ja Nathaliella ja Fabianilla oli mahdollisuus nousta ensimmäistä kertaa MM-mitaleille. Fabianin epäonnistuminen twisseleissä vei kuitenkin silloin heidän mitalimahdollisuutensa.
Uusi tilaisuus koitti kuitenkin jo seuraavana vuonna 2012. Tällöin he voittivat EM-kisoissa jälleen kultaa sekä vihdoin pronssia Nizzan MM-kisoissa, jonne Nathalie joutui tulemaan harjoituksissa murtunut nenä suojattuna. Kaikki näyttikin hyvältä parin päätavoitetta eli olympialaisia varten, mutta kaudella 2012-2013 Fabian loukkaantui ja he joutuivat jättämään EM-kisat väliin. Loukkaantuminen oli kohtalokas myös MM-kisoja ajatellen. Nathalie ja Fabian kuitenkin nimittäin päättivät tulla puolikuntoisina MM-kisoihin ja jäivät vasta kuudensiksi. Kaudella 2013-2014 päätavoite oli tuo olympiamitali. Kausi ei alkanut hyvin, sillä he joutivat taipumaan mm. Ilinykh/Katsalapoville kotimaansa GP-osakilpailuissa ja lopulta päättivät jättää myös EM-kisat väliin ja keskittyä vain olympialaisiin. Sochissa hyvät suoritukset eivät kuitenkaan tuomareille riittäneet ja he jäivät vasta neljänsiksi. Japanin MM-kisoihin pari tuli koska he halusivat lopettaa 14 vuoden mittaisen uransa hyviin tunnelmiin. Monet odottivat heidän voittavan, mutta he joutuivatkin jälleen pettymään ja saivat pronssia.
Vaikka Nathalien ja Fabianin ura ei välttämättä ole yhtä menestyksekäs mitaleiden suhteen kuin monen muun huippuparin, heidät muistetaan kuitenkin kauan jäätanssin piristäjinä. Heidän ohjelmiensa teemat ja asut olivat usein kekseliäitä. Esimerkiksi kaudella 2011-2012 heidän vaapaaohjelmansa oli Muumio-teemainen, jossa he myös debytoivat tavaramerkikseen nousseen noston, missä Nathalie liukuu pää alaspäin Fabianin selkää vasten.
Omiin suosikkiohjelmiini tältä parilta kuuluu erityisesti heidän kauden 2010-2011 Chaplin-ohjelma sekä tämän kauden Pikku Prinssi. Nathalien hame siinä on yksi kauneimmista taitoluisteluhameista joita olen nähnyt.
Parin luovin osapuoli on Fabian, joka osallistui ohjelmien ideointiin ja koreografiointiin. Hän aikoo tulevaisuudessa jatkaa koreografiana ja valmentajana USA:ssa Igor Shpielbandin tiimissä. Nathalie on suunnitellut muuttavansa Pariisiin ja yhdistävänsä liiketalouden opintonsa taitoluistelumaailmaan.