sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sinitsina/Katsalapov

Paljon on taitoluistelurintamalla tämän pikku breikin aikana tapahtunut. Alla on video Nikita Katsalapovin ja hänen uuden parinsa Victoria Sinitsinan gaalaesityksestä, johon koreografian on tehnyt Marina Zoueva. Zoueva tulee vastaamaan myös heidän valmennuksestaan.

Luin mielipiteitä tästä uudesta parista eri foorumeilta ja eräs goldenskaten jäsen oli mielestäni aika oikeassa kuvatessaan, että siinä missä ennen Elena Ilinykh oli päätähti ja se joka veti Nikitasta huomion, niin nyt Nikita on tässä parissa se tähti. Siihen on varmasti osasyynä se, että Nikita on taidoiltaan jonkin verran Victoriaa edellä. Lisäksi hänellä on hyvin dramaattinen tapa luistella. Victorian täytyykin tsempata, jotta hän ei jää ihan Nikitan varjoon jatkossa, varsinkin kun ensi kaudella tanssitaan Paso Doblen tahtiin. Muutoin mielestäni tämä ohjelma oli aika mitäänsanomaton, vaikkakin varsinkin Nikita panosti esitykseen täysillä.


2 kommenttia:

 1. Hei! Oletko nähnyt näitä äänestystuloksia ISU:n kongressista: https://twitter.com/_David_Molina/status/477130320022876161 ?
  Olen suoraan sanoen aika järkyttynyt, että Suomi, Ruotsi ja Baltian maat äänestivät nykyjärjestelmän ja tuomareiden anonymiteetin puolesta. En ymmärrä mitä järkeä siinä on?? Ja kerrankin taitoluistelun suurmaat olivat yksimielisiä ja äänestivät kaikki anonymiteetin poistamisen puolesta. Ja Suomen kaltaiset pikkumaat blokkaavat! :( Olisi mielenkiintoista kuulla Susanna Rahkamolta syy Suomen äänestyskäyttäytymiseen... Toivottavasti rahalla ja Cinquantalla (joka on vastustanut kiivaasti kyseistä uudistusta) ei ole asian kanssa mitään tekemistä. :/ -Viivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin tosi yllättynyt kun näin nuo maalistat! Olisi hyvä kuulla jotkut perustelut miksi Suomi kannattaa tuomareiden anonymiteettiä mutta tuskin niitä saamme kuulla. Luulen että oikeasti halutaan miellyttää Cinquantaa ja saada ne MM-kisat Suomeen. Mutta pitäisi ajatella myös tämän lajin tulevaisuutta!

   Poista