keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

World Championships day 1

Miesten lyhytohjelman ehdoton helmi oli Tatsuki Machidan lyhytohjelma. Ohjelmassa näkyy koreografi Stephane Lambielin kädenjälki ja joissain kohdin Machidan liikekieli oli niin lähellä Lambielia, että olisin voinut kuvitella Lambielin esittävän sitä. Mielestäni kärkikolmikon arvostelu meni ihan oikein, Javier Fernandez kakkosena ja Hanyu kolmosena. Ja suurin yllätys oli Tomas Vernerin neljäs sija! Mutta Vernerin kohdalla täytyy sanoa, että vielä on vapaaohjelma jäljellä, että saa nähdä kestääkö hän vielä sen. Olisihan se hienoa, jos hän pitkän ja kivikkoisenkin uransa päätteeksi luistelee viimeisissä MM-kisoissaan uransa parhaan suorituksen.
Tänään on tullut tietoon myös huhu, että nämä MM-kisat olisivat Elena Ilinykhin ja Nikita Katsalapovin viimeiset kisat yhdessä. Nikita aikoo jatkaa Morozovin valmennettavana uuden parin kanssa, mutta Elenan tulevaisuudesta ja eron syistä on vain huhuja tässä vaiheessa. Olin yllättynyt kun kuulin tästä erosta, heillä olisi ollut hieno ura edessä, mutta toisaalta välillä ihmettelinkin miten tuossa kolmiodraamassa on mahdollista joka päivä harjoitella.

2 kommenttia:

  1. mikä kolmiodraama? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elena ja Nikita olivat yhdessä ennen kuin Morozov tuli heidän valmentajakseen. Sitten Elena alkoi deittailemaan Morozovia. Viimeisimpien huhujen mukaan he olisivat nyt eronneet ja tunnelma tiimissä ei ole ainakaan entisestään parantunut.

      Poista