sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Javier Fernandez is Spain's flag bearer

Javier Fernandez on valittu kantamaan Espanjan lippua Sochin olympialaisten avajaisissa. Hieno kunnia hänelle ja varmasti melko itsestäänselvä valinta, sillä minulle ei ainakaan tule mieleen ketään muuta espanjalaista talviurheiljaa, paitsi tietysti muut maan taitoluistelijat. Espanja edustaa Sochissa 21 urheilijan voimin.

Javier Fernandez has been chosen to be Spain's flag bearer in Sochi. This is a great honour for him and also I think he is a very good choice. He is definitely the most succesfull Spanish winter athlete right now. There will be 21 Spanish atheletes in Sochi.

Löysin muuten netistä kanadalaisesta olympiasivustosta listan kaikkien aikojen huonoimmista luistelijamiesten puvuista ja Javier oli päässyt kyseiselle listalle tällä asullaan:
Olen kyllä hieman eri mieltä tämän listan laatijan kanssa kuuluisivatko kaikki hänen valintansa tuolle listalle, mielestäni ei ainakaan Javi! Lista löytyy tällaisesta osoitteesta: http://www.canada.com/olympics/gallery/84522-2

I also found out that Javier's costume above has ended up on a list of worst men's figure skating costumes of all time. I beg to differ, it's fabulous! You can find the list here: http://www.canada.com/olympics/gallery/84522-2

4 kommenttia:

 1. Hieno kunnianosoitus Javierille! Toivottavasti se siivittää häntä upeaan olympiasuoritukseen.

  Tuo pukulista on täysin kummallinen. Joistakin olen samaa mieltä, mutta esimerkiksi Jagudinin olympiapuvut 2002 eivät missään nimessä kuulu huonoimpien pukujen listalle. Päin vastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, saa nähdä miten Javierin olympialaisissa käy, mitali on hyvin mahdollinen!
   Pukulista vaikutti välillä vähän siltä että oli vain etsitty tunnettuja luistelijoita ja sitten yritetty heidän puvuistaan keksiä jotain negatiivista. Olihan esim. Johnny Weirin puvut aina hieman erikoisia, mutta eivät mielestäni koskaan mitään pohjanoteerauksia.

   Poista
 2. moi! Onko sinusta liian myöhäistä enää aloittaa luistelu 15-vuotiaana? en ole kovin hyvä luistelemaan, en esim. osaa kunnolla luistella taaksepäin tai sirklata.. ei varmaan ainakaan kilpailut ole enää mahdollisia? kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tunnen monia jotka ovat aloittaneet luistelun vasta myöhäisemmällä iällä ja kehittyneet siinä ihan hyvin.Tietysti jos tavoitteena on huipputaso niin sitä ei periaatteessa enää voi saavuttaa, mutta kilpailla lajissa voi silti erilaisissa harrastelijasarjoissa joita on sekä yksinluistelun että muodostelman puolella. Luistelun aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, sillä esim. monissa seuroissa on nykyään alkeisryhmiä aikuisille ja muille vähän vanhempina aloittaville. Kannattaa selvittää mikä on lähin seura ja katsoa nettisivuilta heidän tarjontaansa. Kannattaa myös hankkia laadukkaat luistimet esim. käytettyinä (ne ovat ihan hyväkuntoisia silti), sillä markettien luistimet ovat usein pelkästään kehityksen este ja vaikeuttavat luistelua. Suosittelen ehdottomasti tätä lajia kaikille! :)

   Poista