tiistai 22. lokakuuta 2013

New V&M documentary coming soon!

Virtue & Moirin taivalta Sochin olympiakisoihin seurataan tammikuussa alkavassa dokumenttisarjassa! Sarjassa on kuusi jaksoa, joissa päästään näkemään miten he treenaavat Sochin kisoihin ja mitä jäätanssin huipulla tapahtuu kulissien takana. Tämä tulee olemaan mielenkiintoista katsottavaa, alla oleva traileri lupaa hyvää!

Virtue & Moir will be starring a 6-part-documentary starting next January. Below, there is a trailer of this series and it looks very good! I really love to watch all kinds of skating documentaries and it will be interesting to see what happens behind the scenes on the top of this sport.


5 kommenttia:

 1. Voi twissel ja Tessa sentään. Viimeksi ongelmia oli nyt viikonlopun GP-kisassa. Olen pitänyt tällä kaudella enemmän Davis Whiten esityksistä, he ovat luistelleet kauniisti ja lähes virheettömästi kun taas Tessa ja Scott ovat luistelleet yllättävän haparoiden.Toivottavasti yltävät hopealle olympialaisissa!

  Onko Kiiran jäälle paluusta kantautunut mitään uutta? Toivotaan että kuntoutus on sujunut hyvin. EM-edustuspaikkaa ajatellen tilanne näyttää mielenkiintoiselta - en usko että Kiira palaa vielä silloin kilpajäille ja nyt kakkospaikkaa pitää Rosaliina Kuparinen. Juulia on hänen takanaan. Molemmat tytöt kisasivat tänä viikonloppuna Nizza-cupissa. Aivan lopullisia sijoituksia ei ole tullut, mutta Rosaliina ilmeisesti sijalla 10-13, Juulia vapaaohjelmassa toiseksi viimeinen, eli kokonaissijoitus noin 22.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti twisselit ja koko ohjelma saadaan vielä hiottua huippuunsa ennen Sochin kisoja. On totta, että D&W ovat olleet täydellisiä jo ekoista kisoista lähtien ja V&M:n ohjelmiin on mahtunut haparointia jo oikeastaan viime kaudesta lähtien. Mutta en usko että kukaan ainakaan heidän hopeaansa uhkaisi olympialaisissa, se olisi jo aika iso juttu. Toisaalta eivät W&P nytkään kauas jääneet. Ja olen muuten aika varma siitä, että tämä on heidän viimeinen kautensa, sillä niin liikuttunut Scott oli K&C:ssä ja palkintojen jaossa.

   Eikös Kiiran pitänyt palata jäälle vasta marraskuussa, joten saa nähdä ehtiikö hän MM-kisoihin? Aika tiukille menee. Mielenkiintoista nuo Nizzan kisatulokset muuten, ei ole Juulian kausi kovin hyvin lähtenyt käyntiin.

   Poista
  2. Niinpä, uskon kyllä että he yltävät hopealle (vähintään) jos nostot ja twisselit saadaan hiottua kuntoon. Skate Canadassa Kanadan kakkospari jäi vain kuuden pisteen päähän ja se laittoi miettimään että isoihin mokiin ei Tessalla ja Scottilla ole varaa. Pidän heistä parina enemmän kuin D&W:stä, mutta jälkimmäisen ohjelmat ovat olleet tällä kaudella mielestäni paremmat. Minusta Scott ja Tessa näyttivät aivan maansa myyneiltä Kiss&Cryssa, varmaankin siksi kun tiesivät mokanneensa ja odottivat huonoja pisteitä. Oletko muuten nähnyt tämän pätkän: http://www.youtube.com/watch?v=iCY4D6J-6WE

   Ilmeisesti Kiira pääsee jäälle joulukuussa, luin äsken ylen sivuilta. Hän toivoo pystyvänsä kisaamaan edes jossain kisassa tällä kaudella. Oma mielipiteeni on ettei välttämättä ole järkevää lähteä MM-kisoihin yrittämään, jos hypyt eivät ole varmoja. Mutta kuka tietää, jospa jalka kestäisi vuodenvaihteen jälkeen täyden harjoittelun ja hypyt palautuisivat nopeasti. Peukut pystyssä!

   Poista
  3. Itse en ole ihan noin pessimistinen Tessan ja Scottin suhteen. Lyhyttanssissa toki twisselit menivät penkin alle, ja niissäkin Scott teki isomman virheen, ei Tessa. Vapaatanssissa taas twisselit sujuivat todella hyvin. He saivat niistä nelostasoa, ja muistaakseni GOE:kin taisivat olla kakkosta ja kolmosta. Viimeisessa nostossa heillä on vaikeuksia, mutta hienosti Tessa kuitenkin pelasti tilanteen.

   Pidän heidän tämän kauden ohjelmistaan todella paljon, ja ne olivat jo kolmessa viikossa menneet hurjasti eteenpäin. Vapaatanssin aikana aloin jo nyt itkemään, saati sitten loppukautta mennessä. Tuomarit ovat olleet heille todella tiukkoja, ja mielestäni vain se voi olla este olympiakullalle. Tietysti Meryl ja Charlie ovat hyviä tanssijoita, mutta minulle heistä puuttuu se jokin.

   Itse vieläkin vakaasti uskon, että T&S eivät välttämättä lopeta vielä tähän kauteen. Tai niin ainakin toivon.

   Aiotko muuten tehdä Skate Canadasta jonkinlaisen yhteenvedon? Ja kiitos tästä blogista. On ilo lukea näin asiantuntevaa tekstiä. Joka päivä täytyy käydä katsomassa, että onko tullut uutta postausta. :)

   Poista
  4. Anonyymi1: Kiitos tuosta linkistä, katsoin sen ja olipa se niin tunteellisesti tehty että ei voinut olla lopussa liikuttumatta itsekin, haha! Uskon että kyllä heillä on vielä mahdollisuus olympiakultaan, vaikka alkukausi onkin sujunut kangerrellen. Voin vain kuvitella kuinka pettyneitä he ja varsinkin Scott olisi jos voittoa ei tulisi. Mutta joka tapauksessa heidän uransa on ollut upea, kävi kisoissa miten tahansa.
   Jos Kiira palaa jäälle vasta joulukuussa, niin en usko hänen osallistuvan MM-kisoihin. Hänen tuskin kannattaa mennä sinne vain osallistumisen ilosta, Kiiralla on kuitenkin enemmän hävittävää kuin voitettavaa jos hän sinne puolikuntoisena menee.


   Anonyymi2: Tuo viimeinen nosto oli kyllä hämäävä, ihmettelin että miksi he näin helpon ja hitaan noston olivat vaihtaneet entisen tilalle, kunnes luin että se oli moka. :D Ilmeisesti osalle tuomareista se oli myös mennyt "täydestä" ja jos he olisivat sen tajunneet niin parin pisteet olisivat olleet vieläkin alhaisemmat.

   Ja kiitos, että käyt lukemassa :D Skate Canadasta en taida ehtiä mitään yhteenvetoa tehdä kun jo uudet GP:t pukkaa päälle. Näissä kisoissa on aina se ongelma, että missä vaiheessa ehtii kirjoittaa kun katsominen vie niin paljon aikaa :)

   Poista