keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Summer surprises

Tänä kesänä on kuultu kaksi suurta jymy-yllätystä taitoluistelumaailmasta. Ensinnäkin tuorein uutinen on se, että Miki Andosta on tullut äiti huhtikuussa. Hän on onnistunut pitämään raskauden ja vauvan salassa viime päiviin asti, vain hänen lähipiirinsä on tietänyt asiasta. Ilmeisesti tämä vauvapäätös on ollut melkoisen hankala Mikille, sillä hän on kertonut että monet eivät olisi halunneet hänen pitävän lasta, vaan keskittyvän luisteluun. Miki kuitenkin päätti toisin ja nyt hänellä on siis pieni tyttö, jonka nimi on ihana Himawari, mikä tarkoittaa auringonkukkaa. Mikin tavoite on yhä päästä kisaamaan Sochin olympialaisiin ja hän aikoo aloittaa treenaamisen jälleen. Hän kuitenkin vaikuttaa olevan jo hyvässä kunnossa, nimittäin tässä gaalanumero, jonka hän esitti vain kaksi kuukautta vauvan syntymän jälkeen: http://youtu.be/wEvOf966pI4 Aika huimaa!

During the off season we have heard already two big surprises. First of all, Miki Ando is now a new mom. She has managed to keep the baby and the pregnancy as a secret. How did she managed to do it, I have no idea. Miki's daughter is named Himawari and that means Sunflower in Japanese. A very beautiful name! I wish her good luck to her decision of trying to qualify to Sochi and also congrats for the baby! She already seems to be in a good shape, here is a link to her recent gala exhibition which she performed only a couple of months after giving birth. Amazing! http://youtu.be/wEvOf966pI4

Source & pics: nbcsports.comToinen yllätysuutinen tulee jäätanssin puolelta. Nimittäin legendaarinen ranskalaispari Marina Anissina & Gwendal Peizerat olisivat tulossa takaisin. Ainakin niin Anissina on venäläismedialle kertonut. Hän haluaisi kisailla Sochissa, sillä hänhän on itse venäläinen. Vielä asiasta ei ole saatu Peizeratin kommentteja, joten saa nähdä mitä tästä come backistä tulee. Mutta olisihan se mielenkiintoista nähdä tämä "vanhan koulukunnan" pari uusien jäätanssijoiden rinnalla.

Another surprise news is about a come back. Marina Anissina and Gwendal Peizerat are planning to compete at Sochi. Or at least Anissina is. She has told about her wish to compete at her home field to the Russian media. But we haven't heard anything about Peizerat, yet. So I'm a bit skeptic if this will happen or not, but it surely would be interesting comparison; old school ice dance vs new school!

The hair gods. Photo: here

2 kommenttia:

  1. Oho-oho, jopas yllättäviä uutisia! Gwendalia kattelisin ihan mielelläni vielä Sochi-kaudellakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan se hauska nähdä heidät vielä tositoimissa. Gwendal ei vaan ole vielä kommentoinut lainkaan tätä uutista, saa nähdä saako Marina hänet suostuteltua palaamaan.

      Poista