maanantai 29. heinäkuuta 2013

Qu'est-ce que vous pensez?

Tässä on Brian Joubertin uusi lyhytohjelma ensi kaudelle. Videon laatu on aika heikko (se on varmaankin nauhoitettu kännykällä) mutta kyllä siitä ainakin jotain saa selville - nimittäin sen, että Joubertin lyhkäri edustaa aivan uutta tyyliä hänelle. Musiikkina on tango ja jos en olisi tiennyt etukäteen että videolla luistelee Brian, en olisi välttämättä edes arvannut sitä. Ohjelma on niin epätyypillinen hänelle ja kaiken lisäksi hän luistelee jotenkin paljon kypsemmän ja taiteellisemman oloisesti kuin aikaisemmin. Täytyy sanoa, että Brian on kehittynyt paljon viime vuosien aikana myös taiteellisella puolella ja hän varmasti osaa myös tulkita temperamenttistä tangon musiikkia. Jään odottelemaan vielä paremmanlaatuista videota ohjelmasta, mutta joka tapauksessa luulen että tällä ohjelmalla tuomarit voivat antaa Brianille ihan hyviä komponenttipisteitäkin. Koreografian on tehnyt muuten Maxim Stavinski.

Voilá - here is mr. Joubert's new short program. It's a tango and although the video is not a very good quality (merci for the person who uploaded it) we can see that it's very new style to him. I like the classic black costume and I think that Brian has the passion and temperament required to interpret this kind of music. This program really surprised me - if I hadn't known it's him skating, I might have not recognized him. The program is very classy and smooth and also Brian's skating style seems to have gone a bit smoother. I think this will be a good program for him that once again shows that he keeps on improving also artistically and that he is not afraid to try new styles. I approve. :)

5 kommenttia:

 1. Vau, mielenkiintosta! Kiitos paljon näistä videoklipeistä. Huomasin muuten että entry-lista ekan JGP:n osalta on ilmestynyt. Pidetään Liuballe peukkuja elokuussa :)

  http://www.isuresults.com/events/fsevent00051455.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, tuo junioreitten GP-sarja alkaakin jo melko pian! Striimasiko ISU näitä junnujen gp-kisoja suorana viime vuonna? Muistelisin jotain sellaista. Olisi kiva seurata miten Suomen tytöt pärjäävät ihan suorassa lähetyksessä :D

   Poista
  2. Joo niin olisi, mutta en tiedä näytetäänkö striimiä, toivottavasti.

   Poista
 2. Odotan innolla tätä lyhytohjelmaa. :)
  Onko kukaan luistelija vielä ilmoittanut osallistuvansa Finlandia Trophyyn? Onko sinulla tiedossa todennäköisiä ulkomaisia osallistujia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, tuosta ohjelmasta voi tulla vielä todella hyvä :D
   En ole kuullut vielä mitään huhuja FT:n osallistujista, paitsi että Virtue & Moirin fanit uskovat heidän tulevan jälleen tänne avaaman kisan. Toivottavasti näin olisi! Postaan tänne heti, kun luen tai kuulen jotain mahdollisista osallistujista ;)

   Poista