torstai 25. heinäkuuta 2013

Gracie Gold's new program

Tässä on Gracie Goldin uusi vapaaohjelma ensi kaudelle, jonka hän esitti Milwaukeen kisoissa. 
Graciellä on aivan mahtava vauhti ja hyppytekniikka, jonka ansiosta hän saa tehtyä hypyt vaivattoman näköisesti ja näyttävästi. Uskon, että Gracie tulee vielä kohoamaan uransa aikana MM-mitaleille asti, ei välttämättä vielä ensi kauden aikana, mutta tulevaisuudessa varsinkin kun Yuna, Mao ja Carolina lopettavat. Gracie vaikuttaa olevan hyvässä vedossa jo heinäkuussa ja muutamien hyppyjen helpotukset eivät tässä vaiheessa kautta todellakaan ole mitään eriskummallista. Itse ohjelma ei minulle tarjonnut mitään suurempaa elämystä, siitä tuntui puuttuvan koreografinen vaihtelu ja jonkinlainen loppuhuipennus, myös musiikki oli aika tasapaksua koko ohjelman ajan. Mutta kiva, että näitä uusia ohjelmia alkaa taas ilmestyä nettiin, se tarkoittaa että uusi kausi alkaa jo lähestyä!
Here is Gracie Gold's new free skate she debuted at Skate Milwaukee. I think Gracie has a lot of potential and I believe she will be at the World podium one day. Especially after Yuna, Mao and Carolina retire, she will be one of the new names reaching for the top. In this video her speed looks very effortless and I really like her jumping technique. The jumps look very easy and big. Choreographically I don't think this is a much of a masterpiece, I would have liked to see more variation in choreography and in music, too. It sort of lacks a some sort of final ending or a wow-moment. But I'm excited that these new videos are starting to pop up on youtube, that means the new season is getting closer!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla taitoluistelukuulumisia näin kesälläkin. Onko sinulla tietoa Kiiran ohjelmista? Lyhytohjelma on ilmeisesti uusi, mutta miten mahtaa olla vapaaohjelman laita? Tykkäsin Kiiran viime kauden vapaaohjelmasta.

  VastaaPoista
 2. Olen siinä käsityksessä että Kiira pitäisi viime kauden vapaaohjelmansa :)

  VastaaPoista
 3. Jep, kiva kuulla taitoluistelukuulumisia näin kesälläkin, kausi tosiaan lähenee kovaa vauhtia. Tykkään Gracien alastulokaarista, ovat tosi kauniita ja hypyt ilmavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän erityisesti siitä kuinka nopeasti hän pystyy tekemään hypyt ilman että ensin liukuu keskittyen puolta kenttää. :) ja kyllähän nuo hypyt muutenkin ovat upeita.

   Poista