keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Amodio leaves Morozov

Kyllä vain, Florent Amodion ja hänen valmentajanasa Nikolai Morozovin välit ovat katkenneet. Amodio kuvailee tapahtumia "avioeroksi". Kaikki huipentui Amodion mukaan siihen kun hän matkusti treenejä varten New Yorkiin, mutta ne siirtyivätkin Los Angelesiin ja kolmen päivän treenaamisen jälkeen hän vain totesi että "tämä ei ole minua varten". Amodion viime kausi oli aika rikkinäinen ja hän tuntui olevan melko väsynyt ja onneton ainakin omasta mielestäni. Varmasti jatkuva matkustelu myös Morozovin ryhmän perässä on ollut raskasta ja toivon, että Amodio löytää jotkut paremmat treeniolosuhteet. Vaikka Morozov loi Amodioon tietynlaista itsevarmuutta, niin Morozovin koreografiat eivät olleet ihan sitä tasoa, mihin Amodio parhaimmillaan pystyisi ja muutenkin häntä ei pidetä erityisen hyvänä teknisenä valmentajana. Esim. Morozovin entinen oppilas Adam Rippon on kertonut, että Morozov etsi oppilailleen oikeanlaista hyppytekniikkaa pyytämällä heitä matkimaan muiden luistelijoiden tapaa hypätä.
Tällä hetkellä Amodio treenaa yhdessä Brian Joubertin kanssa Katia Krierin alaisuudessa, mutta etsii kokoajan uutta valmentajaa. 

Yes, Amodio has left his coach Nikolai Morozov. Florent describes it as a divorce. I think this is a good change for Amodio although his decision came a bit late. I assume the constant travelling with Morozov's group must have been exhausting and he didn't seem very happy last season, either. Morozov's choreos didn't do justice for his skills, so I'm looking forward to see Amodio's new programs and artistic direction next season. I also hope the training conditions will motivate him continue after Sochi, too. He is currently training with Katia Krier (who is also coaching Brian Joubert) but is looking for a new coach. 

Sources: Liberation & L'equipe

Flo & Nikolai. Photo: fuckyeahflorentamodio.tumblr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti