maanantai 24. kesäkuuta 2013

Need a sponsor?

Sain sähköpostiini hiljattain mielenkiintoisen uutisen uudesta urheilun yhteisörahoituspalvelusta, Kiriringistä. Se on toiminut tämän vuoden huhtikuusta lähtien ja lähes kaikkien siihen mukaan lähteneiden urheilijoiden minimitavoitesummat ovat täyttyneet. Palvelun ideana on se, että kukin voi valita tukemansa urheilijan ja rahasumman itse. Vastineeksi tukijat saavat urheilijan fanituotteita tai yritysten ollessa kyseessä, mainospaikkoja tekstiileissä. Urheilijan tavoitteen täyttymistä voi seurata reaaliaikaisesti sivulla olevan laskurin avulla. 

Koska taitoluistelu on tunnetusti todella kallis laji, tällainen yhteisörahoituspalvelu on hyvä tapa kerätä kassaa esimerkiksi kisoja varten. Mukaan voivat osallistua myös esim. joukkueet. Kiririnki etsii parhaillaan uusia urheilijoita mukaan ja tiedotteen mukaan kaikki urheilijat ja joukkueet jotka kilpailevat vähintään SM-tasolla ja tähtäävät huipulle, ovat tervetulleita mukaan. Lisätietoja osoitteesta: kiririnki.fi.

We have a nice new crowd funding service in Finland, Kiririnki.fi. It's meant for all the athletes who compete at least on national level here in Finland and want to reach to the top. They are currently looking for new athletes who need funding for their training costs for example. This is a good opportunity for many skaters, too. Figure skating is a very expensive sport after all.

BTW, Yuna Kim has got Christian Dior as her new sponsor!

Aiheeseen liittyen, Yuna Kim on saanut Christian Diorin uudeksi sponsorikseen.

photo&article: yahoo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti