perjantai 10. toukokuuta 2013

Tessa & Scott's wedding pictures!

Tessa Virtue ja Scott Moir poseerasivat Today's Bride Canada -lehdelle hääparina! :D Aikas hauskaa, sillä heidän suhteestaan on spekuloitu niin monta vuotta ja pari on pitänyt hieman mystistä verhoa sen yllä. Oikeassa elämässä heillä on omat seurustelukumppaninsa, mutta kyllähän tällainen hääkuvaus aina faneja ilostuttaa. Varsinainen lehti, josta nämä hääkuvat löytyvät ei ole vielä ilmestynyt, mutta lehden kotisivuilta löytyy esimakua kuvauksista.

Tessa Virtue and Scott Moir were posing for Today's Bride Canada magazine as a wedding couple :D This is quite funny because their fans used to speculate if they were a couple off ice, too. The photos are really beautiful and I can't wait to see the final looks when the magazine will be out (I know some one of their fans will eventually upload them). These pics below are from the magazine's homesite.


with a fake granny :)my fave <3
And a bonus video:

6 kommenttia:

 1. Näin fanina aina sitä jaksaa uskoa, että Tessan ja Scottin välillä on jotain muutakin kuin kaverillista rakkautta ;) Mutta joka tapauksessa kauniita kuvia tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tessasta ja Scottista saa aina kauniita kuvia, hyvä idea häälehdeltä!

   Poista
 2. Tessa ja Scott on kyllä niin karismaattisia, toivottavasti nähtäisiin heidät Finlandia Trophyssa taas syksyllä! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Minulla on sellainen kutina että voisivat hyvinkin tulla tänä vuonna FT:n kun viimeksi joutuivat perumaan viime hetkellä ja vielä kun lyhyttanssina on Finnstep.

  VastaaPoista
 4. Jostain kumman syystä en ole eksynyt tänne sivuille ennen kuin vasta nyt ja täytyy sanoa, että aivan tosi ihana blogi! :) Plussaa kaksikielisyydestä! Suurena Virtue & Moir fanina pakko postata, että olen täysin samaa mieltä yo. kommenttien kanssa, toivon todella että tulevat syksyllä Finlandia Trophyyn ja voih, kunpa he olisivatkin yhdessä myös romanttisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidät :) Tessalla ja Scottilla on kyllä hyvä kemia keskenään, heidän ei tarvitse "näytellä" mitään tanssiessaan, ainakaan niin paljon kuin monien muiden parien. Odotan mielenkiinnolla mitkä ohjelmat he ovat valinneet ensi kaudelle! :)

   Poista