maanantai 6. toukokuuta 2013

Meme Monday

Tänään myös Nathalie Péchalat ja Fabian Bourzat ilmoittivat ensi kauden jäävän heidän viimeisekseen.

Today also French ice dancers Nathalie Péchalat & Fabian Bourzat announced on Facebook that next season will be their last.

2 kommenttia:

  1. Oh mikä kultakaivos tämä sun blogi!! :) Oon suuri taitoluistelun ystävä ja miten oonkaan voinu olla vuosikaudet pimennossa tämmösen upeen blogin olemassaolosta! En hirveen montaa postausta vielä ehtinyt lukemaan mutta varmasti käyn kaikki läpi. Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjotella tänne!!:) :) Minkä verran muuten seuraat kotimaan kilpailuja? Mua kiinnostaa täl hetkellä suuresti SM-junnutason kisat, siellä on niin mielenkiintosia tulevaisuuden nimiä joukossa. Toivottavasti kärkitytöt ja tietysti muutkin, säästyisivät suuremmilta loukkaantumisilta ja kehittyvät luistelijoina kv.tason huipuiksi. Hyppykapasiteettia ja taitoa monilta jo löytyy, jotkut heistä osaavat jo 13-vuotiaana kaikki kolmoishypyt. t.Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteesta! :) Kyllä varmaan jaksan kirjoitella tänne ainakin ensi kauden, koska olympiakausihan on monelle se kaikkein tärkein ja valitettavasti myös viimeinen niin monelle luistelijalle, joita olen fanittanut jo monta vuotta. Kotimaan kilpailuja en hirveästi ole seurannut juurikin sen takia, että siellä ei ole ollut ketään sellaista jolla olisi oikeasti mahdollisuuksia myös kansainvälisellä tasolla, mutta nyt kun nämä supertytöt siirtyvät junnutasolle, niin tilanne muuttuu täysin. On tosi hieno tilanne, että hyviä nimiä löytyy niin paljon, joten varmasti tulee seurattua kotimaan kisojakin enemmän.

      Poista