lauantai 4. toukokuuta 2013

Exogenesis returns

Jeremy Abbott aikoo ottaa takaisin vapaaohjelmakseen hänen Musen Exogenesis Symphonyn, joka onkin aivan mahtava ohjelma! Mielestäni se on hänen paras ohjelmansa koskaan ja olen lukenut paljon positiivisia reaktioita myös hänen faneiltaan. Musen musiikki on aivan ihanaaa ja sitä voisi käyttää luistelumusana enemmänkin. Jeremyn lyhytohjelma tulee olemaan uusi ja sen koreografioi Robin Cousins. Jeremy paljasti ohjelmansa faneilleen World Team Trophyn yhteydessä Japanissa:
Jeremy Abbott is going to take his old Exogenesis Symphony back as his free program. He announced his programs for next season during the World Team Trophy's fan meeting. I'm so happy about his choice because Exogenesis is in my opinion his all time best program and I love the music a lot. Figure skating needs more Muse! His short program will be choreographed by Robin Cousins.
Alissa Czisny on toipumassa selkäleikkauksestaan. Hän oli syksyllä jo kilpailemassakin, mutta kaatui epäonnisesti jälleen ohjelmassaan ja loukkasi selkänsä uudelleen. Nyt hän on toipumassa ja Alissan uuden vapaaohjelman harjoituksia voi katsella täällä.

Alissa Czisny is recovering from her back injury. She was already returning back to competition last fall, but had a really unfortunate injury during her skate. But now everything seems to be going well again, you can she her doing a run-thru of her new free program here.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että Alissa Czisny vielä tekee paluuta. Alissa on ollut yksi lempiluistelijoistani.

    Onko sinulla tietoa Kiiran ensi kauden ohjelmista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alissa on kyllä ihastuttava luistelija, toivottavasti hän pääsisi vielä USAn edustusjoukkueeseen.
      Kiiran ohjelmista ei ole vielä kuulunut mitään, mutta luulisin että hän pitää nykyisistä ainakin toisen. Hänhän ei niitä montaa kertaa ehtinyt kaudella esittämään ja tuomarit vaikuttivat pitävän niistä.

      Poista