lauantai 2. helmikuuta 2013

Plushenko's back surgery

Plushenko joutui EM-kisojen jälkeen selkäleikkaukseen, jossa hänen selän välilevy korvattiin muovilla! Kuulostaa melkoiselta, kyseessä on jonkinlainen uusi leikkausmetodi ja toivottavasti Plushenkon toipuminen sujuu hyvin. Hän ei valmentajansa mukaan pysty kunnolla kävelemään leikkauksen jälkeen kuukauteen. Minulla ei ole aavistustakaan mitä Plushenko videolla sanoo, mutta hyvä nähdä hänet jo jalkeilla. Toivon vain, että hän malttaa olla menemättä jäälle eikä tällä kertaa uhmaa lääkäreiden määräyksiä!


Plushenko had a back surgery a couple of days ago. His deteriorated disk in his spine was replaced with a plastic one. Poor Plushenko! This is a some kind of new surgery method and I hope everything will go fine. I have no idea what he is saying on the video below, but he seems to be walking already. I just hope he won't be training any jumps soon but rests and do what the doctors say!
Plushenko's x-ray. Photo by: Yana Rudkovskaya

4 kommenttia:

 1. Aika hurjaa tuo muovijuttu :o Vaikka mäkin venäjää luen, niin en kauheasti tajunnut, muuta kun että aivan kun hän olisi sanonut että selkä on jo parempi ja näin. Mitä muuten tarkoittaa ISU arvioinnissa jos hypyn perässä lukee COMBO?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä,jos sanoi että selkä on jo parempi. Varmaan lopputulos ja se miten selkä liikkuu ja kestää hyppyjä selviää vasta kuukausien päästä. On aikamoista miten Plushenko on valmis uhraamaan terveytensä luistelun takia.

   Jos hypyn perässä lukee COMBO, on silloin ollut tarkoitus tehdä yhdistelmä, mutta se on mennyt pieleen, esim. ensimmäinen hyppy kaaduttu ja näin ollen toista hyppyä ei ole pystytty tekemään ollenkaan.

   Poista
  2. Okei, kiitti tosta oli kyllä apua! Juu, kuulostaa aika hurjalle, jos tosta meinaa vielä jatkaa luistelua...:D

   Poista
 2. Tänään sitten Venäjän taitoluisteluliitto tiedotti ettei Plushenko pysty osallistumaan Londonin MM-kisoihin.

  VastaaPoista